Domaine de Soleil Plage Deze BEST Erkende camping is beoordeeld met een max. ANWB inspectiescore van 5 sterren.

Domaine de Soleil Plage

ANWB inspectie

bekijk ANWB oordeel
ANWB inspectie score: 5 sterren

Inspectiekids (voeg toe)

Nog geen beoordelingen
online reserveren via ANWB niet mogelijk
 

Domaine de Soleil Plage

Midden in de prachtige natuur van de Périgord vind je deze camping aan de oever van de rivier met uitzicht op de indrukwekkende klif van Caudon aan de overkant.

De camping ligt direct aan de rivier en wordt door een weggetje in tweeën gedeeld. Het ene deel ligt aan de rivier en heeft een eigen kiezelstrandje. Het andere deel ligt hoger en daar vind je ook de meeste voorzieningen, zoals de verwarmde zwembaden van het Aquapark. Die bestaan uit een kinderbad, waterglijbaan, stroomversnelling en een ‘lagune’.

Bomen zorgen op het terrein voor schaduw en hoge heggen bieden privacy. In de supermarkt kun je terecht voor al je boodschappen en in de bar, het restaurant of de pizzeria kun je goed eten als je een keer geen zin hebt in koken. Ook is het mogelijk maaltijden af te halen.

Vlak bij de camping kun je een kano of kajak huren voor een ontspannen vaartochtje over de Dordogne. Heel leuk is de 5-kastelen boottocht vanuit Beynac; al die kastelen zien er vanaf het water nog indrukwekkender uit dan vanaf het land. In de omgeving kun je prima wandelen en fietsen. Maak je een tocht, ga dan ook even bij de tuinen in Marqueyssac kijken, of bij de grote rots La Roque Gageac. En breng een bezoek aan Sarlat en Domme.

Domaine de Soleil Plage

  • 5 sterren BEST camping
  • Middelgrote camping (241 plaatsen)
  • Campervriendelijke camping
  • Direct aan de rivier gelegen
  • Wifi in de algemene ruimtes

Camping Streetview

Domaine de Soleil Plage