Camping Domaine des Champs Blancs Deze Erkende camping is beoordeeld met een ANWB inspectiescore van 3 t/m 4,5 sterren.

Camping Domaine des Champs Blancs

ANWB inspectie

bekijk ANWB oordeel
ANWB inspectie score: 4 sterren

Inspectiekids (voeg toe)

Nog geen beoordelingen
 
Zoek in het actuele aanbod
1. Kies een soort verblijf
2. Kies een datum
3. Minimumaantal slaapplaatsen

Camping Domaine des Champs Blancs

Camping Domaine des Champs Blancs is een gezellige familiecamping in Languedoc-Roussillon. Op slechts 2 kilometer van de stranden van Agde, kun je genieten van een groot, verwarmd zwemparadijs en een uitgebreid animatieprogramma.

Camping Kawan Village Lac de la Liez biedt een kleine 200 staanplaatsen. De plekken worden van elkaar gescheiden door heggen, waardoor de privacy gewaarborgd is. De vlakke plaatsen zijn half verhard en beschikken grotendeels over eigen sanitair. Ook zijn er voldoende schaduwrijke plekken te vinden. Je kunt ervoor kiezen om je eigen tent mee te nemen, maar het is ook mogelijk om tenten of mobilhomes te huren.

Waterparadijs

Op camping Domaine des Champs Blancs zijn alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie aanwezig. Het verwarmde zwemparadijs is maar liefst 4.000 m² en bestaat uit twee bassins van 1.000 m² met 3.000 m². In het eerste bad is een speelzone met fonteinen, waterspuiten, glijbanen en bubbelbaden, terwijl baantjestrekkers kunnen genieten van het tweede bad. De allerkleinsten kunnen uren spelen in het speciaal voor hen gereserveerde kikkerbad. De kinderen zullen volop genieten van hun vakantie op Les Champs Blancs want buiten het strand, de zee en het zwemparadijs kunnen ze twee keer per dag meedoen met spelletjes en knutselen op de kinderclub (vanaf 4 jaar). Ook worden er diverse activiteiten georganiseerd zoals voetbal, waterpolo, volleybal en sportactiviteiten om in vorm te blijven (aquagym, stretching). ’s Avonds kan het hele gezin genieten van cabaretshows, karaoke en dansavonden.

Wijn en schelpdieren

Domaine des Champs Blancs ligt op 2 kilometer afstand van de stranden van Agde, waar je van het Franse strandleven kunt genieten. Of bezoek Sète; een traditioneel eilandje tussen de Middellandse Zee en het Bassin de Thau, vol cultuur en tradities. Zin om een dagtrip naar een grotere stad te maken? Ontdek dan de charme van Montpellier (65 kilometer). Ook op culinair gebied heeft de regio Languedoc-Roussillon genoeg te bieden. Proef Franse wijnen in Frontigan (50 kilometer), het kloppende hart van de muskaatwijn en eet schelpdieren in vissersdorp Bouzigues (46 kilometer), bakermat van de schelpdierenteelt.

Camping Domaine des Champs Blancs

  • ANWB score: 4 sterren
  • Grote camping (305 plaatsen)
  • Wifi op openbare plaatsen
  • 1 buitenzwembad

Camping Streetview

Social Video Reviews

Camping Domaine des Champs Blancs

  • Route de Rochelongue
    34300  Agde
    Frankrijk
  • GPS: 43.29199 / 3.47762 lat./long