Camping La Grande Tortue Deze camping is een ANWB geselecteerde Charme Camping 2015. Deze Erkende camping is beoordeeld met een ANWB inspectiescore van 3 t/m 4,5 sterren.

Zoek in het actuele aanbod
1. Kies een soort verblijf
2. Kies een datum
3. Minimumaantal slaapplaatsen

Camping La Grande Tortue

De rustige, charmante camping La Grande Tortue in Candé-sur-Beuvron is lekker overzichtelijk en ligt mooi in het groen. Jonge kinderen vinden hier zeker leeftijdsgenootjes en de faciliteiten zijn top voor de kleintjes. Tieners vinden hier ook hun weg wel. Ontdek samen de wandel- en fietsroutes in de Loire-et-Cher, of bezoek een van de kastelen in de omgeving.

Op deze middelgrote camping zijn ruim 100 toeristische staanplaatsen en ruim 40 huuraccommodaties zoals chalets en mobilhomes. De staanplaatsen liggen rond een speelterrein, op zand- of bosgrond.

Waterpark, trampolines en speeltuin

Op de camping is een waterpark met 2 buitenzwembaden (1 met schuifdak) en een kleuterbad, met verschillende glijbanen en speeltoestellen. Ontspannen kan in het stoombad of de whirlpool.

De kinderen vermaken zich op trampolines, springkussens en in de speeltuin. In het hoogseizoen zijn er 6 dagen per week activiteiten voor kinderen vanaf 4 jaar (kinderclub) en voor tieners. Ook zijn er fietsen en skelters te huur.

Bij het restaurant kun je in het hoogseizoen terecht voor ontbijt, lunch, diner, snacks en afhaalgerechten.

Wandel- en fietsroutes in de Loire-et-Cher

Op minder dan 20 km zijn verschillende wandel- en fietsroutes, die je kunt combineren met het bekijken van kastelen en wijnkelders in de omgeving. Wie weet pak je wel een wijnproeverij mee. Of bezoek het stadje Blois aan de Loire (15 km), en dierentuin Beauval (33 km).

Camping La Grande Tortue

  • ANWB score: 4 sterren
  • Middelgrote camping (158 plaatsen)
  • Charmecamping
  • Wifi op openbare plaatsen
  • 2 buitenzwembaden

Camping Streetview

Social Video Reviews

Camping La Grande Tortue