Chadotel Camping Le Domaine de Beaulieu Deze Erkende camping is beoordeeld met een ANWB inspectiescore van 3 t/m 4,5 sterren.

Chadotel Camping Le Domaine de Beaulieu

ANWB inspectie

bekijk ANWB oordeel
ANWB inspectie score: 4 sterren

Kampeerders (voeg toe)

Nog niet voldoende reviews

Inspectiekids (voeg toe)

Nog geen beoordelingen
 
Zoek in het actuele aanbod
1. Kies een soort verblijf
2. Kies een datum
3. Minimumaantal slaapplaatsen

Chadotel Camping Le Domaine de Beaulieu

Vlakbij zee ligt Chadotel Camping Le Domaine de Beaulieu. Je kunt er genieten van de eindeloze zandstranden, of een duik nemen in zee of in een van de baden op de camping. De omgeving biedt alle gelegenheid voor watersport en vissen en wandelaars en liefhebbers van golf of paardrijden, kunnen er hun hart ophalen.

Op de middelgrote camping zijn circa 130 royale toeristische staanplaatsen beschikbaar, allemaal op gras en grotendeels schaduwrijk. Heggen tussen de kampeerplekken zorgen voor de privacy. Daarnaast verhuurt camping Le Domaine de Beaulieu mobilhomes.

Zwemplezier, sport en spel

Wie houdt van water hoeft zich geen moment te vervelen op deze camping, die op 600 meter van zee ligt. Zwemmen kan in het verwarmde buitenzwembad met glijbaan of in het overdekte zwembad plus jacuzzi. Spetterpret voor kleuters in een apart buitenbad. Sportief uitleven kan ook: tennisbaan, basketbalveld, minigolf, fietsverhuur en voor de kinderen een buitenspeeltuin en een miniclub. De camping beschikt over een snackbar en biedt in het hoogseizoen afhaalmaaltijden aan. In het hoogseizoen is op 2 kilometer van de camping een winkel geopend.

Uitwaaien aan zee

De omgeving van Chadotel Camping Le Domaine de Beaulieu leent zich uitstekend voor een mooie fiets- of wandelroute. Op 3 kilometer van de camping ligt het dorpscentrum van Saint Gilles Croix de Vie, een havenplaats waar boten met vis en schelpdieren binnenkomen. Waai uit aan de lange zandstranden, ga heerlijk surfen of ontdek de omgeving te paard.

Chadotel Camping Le Domaine de Beaulieu

 • ANWB score: 4 sterren
 • Middelgrote camping (187 plaatsen)
 • Vlak bij zee
 • Wifi op openbare plaatsen
 • 1 buitenzwembad

Social Video Reviews

Chadotel Camping Le Domaine de Beaulieu

 • Rue Du Parc - Givrand
  85800  Saint-Gilles-Croix-de-Vie
  Frankrijk
 • GPS: 46.67076 / -1.90400 lat./long
Deze camping heeft een Camping Key Europe aanbieding