Camping Molino a Fuoco Deze camping is een ANWB geselecteerde Charme Camping 2015. Deze Erkende camping is beoordeeld met een ANWB inspectiescore van 3 t/m 4,5 sterren.

Camping Molino a Fuoco

ANWB inspectie

bekijk ANWB oordeel
ANWB inspectie score: 4 sterren

Inspectiekids (voeg toe)

Nog geen beoordelingen
 
Zoek in het actuele aanbod
1. Kies een soort verblijf
2. Kies een datum
3. Minimumaantal slaapplaatsen

Camping Molino a Fuoco

Camping Molino a Fuoco ligt vlakbij de zee. Om het strand te bereiken hoef je alleen maar een stukje door een bos van pijnbomen te lopen. In de omgeving is het heerlijk fietsen en wandelen, met de auto zijn steden als Livorno en Pisa goed bereikbaar.

Op deze middelgrote camping zijn 140 toeristische plaatsen op gras, waarvan 21 camperplaatsen. Door de heggetjes en bomen weet je precies waar jouw staanplaats begint en ophoudt. Je ziet er plaatsen met veel en weinig schaduw en soms wat bomen en schaduwnetten, al naar gelang de wensen.Er zijn mobilhomes en toercaravans te huur.

Zwemplezier en sportief vermaak

Zin in een frisse duik? De zee is 100 meter van de camping verwijderd en op de camping kan gezwommen worden. Naast een zwembad is er een speciaal bad voor kleuters. De camping biedt diverse sportieve mogelijkheden. Er is een tennisbaan, een voetbalveld, een basketbalveld en gelegenheid voor beachvolleybal. Op de camping worden fietsen verhuurd. Kinderen vermaken zich in de buitenspeeltuin. Trek? Er is een snackbar en maaltijden afhalen is geen probleem.

Toscaanse wijn, vis en vlees

Zee, bossen en heuvels: de natuur rond camping Molino a Fuoco is gevarieerd. Je kunt er te voet of op de fiets van genieten. Fietsen in het pijnbomen bos is een genot op een warme zomerdag. Wie houdt van wijn en goed eten kan zijn hart ophalen in de omgeving: Toscane is rijk aan wijngaarden en de lokale keuken is rijk aan zowel vis- als vleesgerechten. Zin in een bezoekje aan de stad? Livorno ligt op 35 kilometer, Pisa op 65 kilometer.

Camping Molino a Fuoco

 • ANWB score: 4 sterren
 • Middelgrote camping (174 plaatsen)
 • Charmecamping
 • Geschikt voor families met kinderen tot 6 jaar
 • Direct aan zee gelegen

Camping Streetview

Social Video Reviews

Camping Molino a Fuoco

 • Via Cavalleggeri 32
  57018  Vada
  Italië
 • GPS: 43.33198 / 10.45986 lat./long