Vakantiepark Leukermeer Deze BEST Erkende camping is beoordeeld met een max. ANWB inspectiescore van 5 sterren.

Vakantiepark Leukermeer

ANWB inspectie

bekijk ANWB oordeel
ANWB inspectie score: 5 sterren

Kampeerders (voeg toe)

Nog niet voldoende reviews
 
Zoek in het actuele aanbod
1. Kies een soort verblijf
2. Kies een datum
3. Minimumaantal slaapplaatsen

Vakantiepark Leukermeer

Tussen de rivier de Maas en de grens met Duitsland ligt in noord-Limburg het gebied De Maasduinen. Daar vlak bij is Vakantiepark Leukermeer. Een grote camping voor actieve gezinnen met veel water in een groene omgeving.

Vakantiepark Leukermeer is 14 hectaren groot. Alle 264 standplaatsen zijn voorzien van 10A-stroom, 225 hebben ook water en afvoer. Er zijn 107 seizoenplaatsen, 39 jaarplaatsen en 15 camperplaatsen op de camping. De vlakke grasplaatsen liggen in groepen van zes of acht met heggen en bomen als afscheiding. Voor de verhuur zijn diverse chalets.

Op Vakantiepark Leukermeer zijn heel veel sportvoorzieningen. Op het water, op het land en voor kinderen zijn er speeltuinen en georganiseerde activiteiten. Duiken, wakeboarden, banaanvaren, waterfietsen of met een bootje erop uit. Aan de wal kan je beachvolleyballen, je kunt terecht op een skatebaan, een fietscrossbaan en in een speelbos. Je kunt er naar de sauna, de zonnebank en tennissen. Het openlucht zwembad heeft een peuterbad net als het overdekte zwembad. Daar heb je nog een massagebad, jetstreams en een waterval.

Buiten de schoolvakanties kunnen 50-plussers genieten van wandel- en fietstochten door de Maasduinen en andere natuurgebieden. Arcen (15 kilometer) ligt op fietsafstand. Bezoek dan meteen de tuinen en het kasteel van Arcen. Op een half uurtje wandelen van de camping ligt het bezoekerscentrum De Maasduinen. Veel wandelroutes beginnen op dit punt. Met de auto ben je zo de grens met Duitsland over. Kevelaer (17 kilometer) is een oude bedevaartplaats waar je aan de buitenkant van het kerkje een kaarsje kunt opsteken.

Vakantiepark Leukermeer

 • 5 sterren BEST camping
 • Grote camping (459 plaatsen)
 • Campervriendelijke camping
 • Geschikt voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar
 • Wifi in de algemene ruimtes

Social Video Reviews

Vakantiepark Leukermeer

 • De Kamp 5
  5855 EG  Well
  Nederland
 • GPS: 51.56693 / 6.05963 lat./long
Deze camping heeft een Camping Key Europe aanbieding