Vakantiepark Leukermeer 

Zoek in het actuele aanbod
1. Kies een soort verblijf
2. Kies een datum
3. Minimumaantal slaapplaatsen

ANWB inspectie

De standplaatsen op dit terrein liggen voornamelijk op een groot aantal kleine velden links en rechts van het middenpad. In de meeste gevallen bieden de standplaatsen voldoende beschutting, maar weinig privacy. De camping grenst aan het Leukermeer waar men tal van watersporten kan beoefenen.
Er zijn twee stranden met elk een zwemvlot. Het eerste zandstrand is circa 300 bij 10 m en heeft een kleine ligweide. Het tweede zandstrand is ongeveer 150 bij 10 m.
Alleenreizende jongeren worden niet toegelaten.
Kano’s, waterfietsen, motorbootjes en skelters zijn te huur. Banaanvaren is mogelijk. Voor de kinderen is er een handveerpontje.


De standplaatsen op deze in Nationaal Park De Maasduinen gelegen camping bevinden zich vooral op een groot aantal kleine velden aan weerszijden van het middenpad. Voor de kleintjes biedt de Kids Club vermaak. De oudere jeugd zal zich evenmin vervelen. Wakeboarden, sporten of luieren aan het strand; het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Ook zijn er tal van zwemmogelijkheden. Niet alleen in het overdekte zwembad met zijn massagebad, waterval en massagestralen kan gezwommen worden maar eveneens in het verwarmde buitenbad en het nabijgelegen Leukermeer. Daar kunnen overigens ook tal van watersporten beoefend worden. In de avonduren vertoeft menig gast in swingcafé Subway.


Route naar Vakantiepark Leukermeer
De camping ligt ca. 2 km ten noordwesten van Well. Vanuit Well via de N271 (Nijmegen-Venlo) richting Nijmegen. Na ca. 1 km linksaf en borden volgen.


Volg Vakantiepark Leukermeer

Vakantiepark Leukermeer

  • 5 sterren BEST camping
  • Grote camping (459 plaatsen)
  • Campervriendelijke camping
  • Voor gezinnen met kinderen tot 6 jaar
  • Wifi in de algemene ruimtes

Social Video Reviews

Vakantiepark Leukermeer

Deze camping heeft een Camping Key Europe aanbieding