Arena One 99 Glamping

KroatiëHrvatskaIstarska županijaPomer  (sitecode 37835)

Arena One 99 Glamping

KroatiëHrvatskaIstarska županijaPomer
Openingsperiode: van 17 mei t/m 29 september
Wifi
Strand
Hond toegestaan
Restaurant

Het deels steile, deels vlakke terrein met pijnbomen ligt direct aan zee en nabij het natuurpark Premanture en het stadje Medulin. De luxe uitgeruste camping biedt alleen glamping-accommodaties en geen camper- en kampeerplaatsen. Relaxen is het thema hier met een spa met bubbelbaden, sauna, relaxruimtes, fitness en yoga. Bij het rots- en kiezelstrand zorgen pijnbomen voor heerlijke schaduw. Ook voor kinderen en tieners zijn er volop activiteiten. Dit resort is niet geïnspecteerd door de ANWB.

De luxueuze camping Arena 99 Glamping, gelegen aan de prachtige Kroatië kust, is uniek in zijn soort. Deze camping combineert het buiten gevoel van kamperen met de behoefte aan de luxe van thuis. De omgeving is prachtig en biedt ontzettend veel natuurschoon. Door de grote rotsen, het helderblauwe water en de felle zon waan je je in een waar paradijs. Arena 99 Glamping is de place to be voor iedereen die zorgeloos in de natuur op vakantie wil, zonder ook maar een beetje luxe te verliezen. Met meerdere soorten accommodatie, allemaal geschikt voor families en kinderen, is dit kamperen op een heel ander niveau dan je gewend bent.

Natuur en luxe in een

Glamping. Dat is glamour gecombineerd met camping en dat is dan ook precies wat je kan verwachten van een verblijf op Arena 99. Op deze camping ervaar je hoe het is als je op een luxueuze manier kampeert. Opgooi tentjes worden vervangen door ware hutten met een eigen terras, warme douche en wifi en luchtbedjes worden vervangen door comfortabele matrassen. Vanuit vrijwel elke hut kijk je uit over de prachtige Adriatische zee en met een afstand tot het water van slechts 50 meter lig je binnen mum van tijd heerlijk te dobberen. Kies je voor een glamping-holiday bij Arena 99 dan kies je voor de perfecte combinatie van natuur en luxe en kom je gegarandeerd compleet tot rust.

Service

Geheel volgens verwachting is de service op glamping Arena 99 ontzettend goed. Er is vers brood te verkrijgen op de camping en een restaurant, snackbar en winkel zijn alle drie op loopafstand. Ook voor de sportievelingen die hun gezondheid net zo belangrijk vinden als een vakantie van hoge kwaliteit is er op de camping een fitness zaal aanwezig. Tevens biedt de camping zeil- en surflessen aan aan hun klanten. Op de camping draait het om luxe en dit zie je zeker terug in de service.

Meer lezen
Naar accommodaties

Accommodaties

Bezig met laden van de accommodaties
  • Reis informatie
  • Filters

Voorzieningen

  • In het kort

    • Middelgrote camping (170 plaatsen)
    • Ideaal voor een strandvakantie
    • Aan zee met strand (binnen 50m)
    • Fraai gelegen
    • Gratis wifi
  • Algemene informatie
    Middelgrote camping (170 plaatsen)
    170 huuraccommodaties
    2 laadpalen elektrische auto
    Gesproken op de receptie: Engels, Duits
    Openingsperiode: van 17 mei t/m 29 september
  • Prijsindicatie staanplaats hoogseizoen
    Vanaf €75,-
  • Zwembaden
    Openluchtzwembad op 5 km
    Overdekt zwembad op 5 km
  • Zwemmen in natuurwater
    Strand bij zee (binnen 50m)
    Type strand bij zee: deels kiezel, deels gras, deels rotsen, deels beton
  • Toeristische staanplaatsen
    Plaatsen met voldoende beschutting, plaatsen met weinig tot geen beschutting
    Overwegend vlak
    Fraai uitzicht
  • Wifi
    Gratis wifi
    Dekking: (bijna) alle staanplaatsen
  • Bijzondere voorzieningen sanitair
    Combisanitair
  • Recreatie
    Fietsverhuur
    Fitness
    Zeilschool, surfschool.
  • Eten & drinken
    Restaurant (binnen 100 m)
    Snackbar en/of afhaalmaaltijden (binnen 100 m)
    Winkel (binnen 100 m)
    Brood verkrijgbaar op de camping
  • Campingbepalingen
    Honden altijd toegestaan
    Campers niet toegestaan
    Vouwwagens niet toegelaten
    Caravans niet toegelaten
    Houtskoolbarbecue niet toegestaan
  • Adres
    Pomer bb 22
    52100 Pomer
    Kroatië
    Lat./Long.: 44.820415; 13.901917
    Afrit autosnelweg op 7 km
    Afstand vanaf Utrecht: 1407 km

Beoordelingen

Arena One 99 Glamping heeft nog geen reviews van kampeerders.
Bezig met bijwerken van de beoordelingen

Locatie en omgeving

Arena One 99 Glamping vind je op het Kroatische schiereiland Istrië. Deze locatie is de perfecte plek om iets te leren over de cultuur en natuur van dit land, want er zijn talloze historische bezienswaardigheden en mooie natuurgebieden om te bezoeken. Trek je wandelschoenen dus aan en geniet van dit mooie schiereiland!

Proef de authentieke wijn uit Istrië

Er wordt al eeuwenlang wijn gemaakt op Istrië. Het ligt dus voor de hand om mee te doen aan een van de vele wijnproeverijen in de omgeving van de camping. Tijdens deze tours bezoek je een wijnmakerij, leer je over het maakproces en proef je natuurlijk wat voor wijn Istrië te bieden heeft. Je vindt deze wijnproeverijen vooral in de nabijgelegen stad Pula.

De historische kant van Kroatië

Iets ten noorden van Arena One 99 Glamping ligt de stad Pula. Deze plaats staat bekend om de vele historische gebouwen die hier vandaag de dag nog steeds staan. Dat is niet gek, want Pula was vroeger een Romeinse stad. Daarom vind je hier een prachtig amfitheater waar vroeger makkelijk 23.000 toeschouwers terecht konden. Ook de Tempel van Augustus is de moeite waard. Deze tempel is gebouwd rond het jaar 0 en trekt dus al eeuwenlang bezoekers.

Actief van je vakantie genieten

Wie er niet van houdt om stil te zitten, zit goed in de omgeving van Arena One 99 Glamping. Aan de kust heb je genoeg mogelijkheden om te duiken, te suppen en om natuurlijk gewoon te zwemmen. Wandelaars zitten op hun plek in natuurgebied Kamenjak. Het gebied heeft een zuidelijke ligging en een uniek microklimaat. Hier vind je dus natuur zoals je het nergens anders vindt. Wandel over de ruige kaap of geniet van de 550 verschillende planten in het binnenland.