hu Altomincio Village

ItaliëVenetoVeronaSalionze di Valeggio sul Mincio  (sitecode 96252)

hu Altomincio Village

ItaliëVenetoVeronaSalionze di Valeggio sul Mincio

Het familiepark met stacaravans en safaritenten ligt op 7 kilometer van het Gardameer en bestaat uit een hoger en een lager gelegen gedeelte. Vanaf het hogere deel is een mooi uitzicht. Er zijn geen kampeerplaatsen. Het gehele park is autovrij en zeer kindvriendelijk aangelegd. Het zwembadencomplex met o.a. een ondiep lagunebad, olympisch zwembad, waterglijbanen en waterspeeltuin bieden volop waterpret. Er rijdt een 'treintje' over het terrein. Dit park is niet door de ANWB geïnspecteerd.

Ervaar la dolce vita op camping hu Altomincio Village

Op camping hu Altomincio Village , aan de rivier Mincio in de provincie Verona, geniet je van het goede Italiaanse leven. Deze camping ligt op slechts 7 kilometer van het Gardameer. Het grote zwembadcomplex en de talloze activiteiten bieden vermaak voor jong en oud.

Charmante huuraccommodaties

Camping hu Altomincio Village is een terrassencamping, opgedeeld in een hoger gelegen deel, met een mooi uitzicht, en een lager deel, waar de faciliteiten zich bevinden. Op deze camping zijn alleen huuraccommodaties aanwezig. Je hebt de keus uit stacaravans in verschillende uitvoeringen, variërend van comfortabel tot zeer luxe, voor maximaal zeven personen. De stacaravans worden omringd door bomen, hebben een eigen veranda en klein gazon, en liggen aan een pad. Dit creëert gezellige hofjes, waardoor deze ruime camping toch niet massaal aandoet.

Voorzieningen op de camping

Op camping hu Altomincio Village ben je van alle gemakken voorzien. Er is een supermarkt met zowel typisch Italiaanse als internationale producten. Hier is 's ochtends vers brood verkrijgbaar. Heb je geen zin om te koken? De camping heeft een restaurant waar Italiaanse specialiteiten worden geserveerd, en een pizzeria voor de makkelijke maaltijd. In de twee bars op de camping kun je terecht voor een verkoelend drankje. De ijssalon voorziet in ambachtelijk ijs.

Zwemmen en ander vermaak op de camping

Heb je op een hete Italiaanse zomerdag zin in een verfrissende duik? Camping hu Altomincio Village heeft maar liefst drie grote zwembaden. De kinderen vermaken zich met spectaculaire glijbanen en een wildwaterbaan. Verder is er een afwisselend animatieprogramma met een miniclub, zijn er rond de stacaravans diverse speeltuinen en huur je op de camping fietsen om de omgeving te verkennen.

Meer lezen
Naar accommodaties

Accommodaties

Bezig met laden van de accommodaties
  • Reis informatie
  • Filters

Voorzieningen

  • In het kort

    • Zeer grote camping (1100 plaatsen)
    • Bij rivier met strand op 0,2 km
    • Animatie
  • Algemene informatie
    Zeer grote camping (1100 plaatsen)
    1100 huuraccommodaties
  • Zwemmen in natuurwater
    Strand bij rivier op 0,2 km
  • Voor kinderen
    Animatie voor kinderen (6-12 jaar)
  • Campingbepalingen
    Campers niet toegestaan
    Vouwwagens niet toegelaten
    Caravans niet toegelaten
    Tandemassers verboden
  • Adres
    37067 Salionze di Valeggio sul Mincio
    Italië
    Lat./Long.: 45.39304; 10.71694
    Afstand vanaf Utrecht: 1175 km

Beoordelingen

hu Altomincio Village heeft nog geen reviews van kampeerders.
Bezig met bijwerken van de beoordelingen

Locatie en omgeving

Flaneren aan het Gardameer

Het Gardameer is voor natuurliefhebbers een must. Maak een boottocht of ontdek de charmante stadjes, zoals Peschiera del Garda, op 10 minuten van camping hu Altomincio Village .

Cultureel erfgoed in Verona

Door de centrale ligging is camping hu Altomincio Village een prima uitvalsbasis voor culturele trips. Vind je Venetië op 90 minuten rijden te ver? Bezoek dan het mooie Verona, op slechts een half uurtje rijden. Hoogtepunten in Verona zijn de Romeinse arena, Piazza delle Erbe, Torre dei Lamberti en Casa di Giulietta, bekend van Romeo en Julia.