Campings in de Ardennen met overdekt zwembad

  • Ook bij regen lekker zwemmen
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in de Ardennen met overdekt zwembad

2 personen
6 campings gevonden

Geen resultaten gevonden

Comfortabele vakantie op de camping in de Belgische Ardennen met overdekt zwembad

Kamperen op een unieke locatie op steenworp afstand van Nederland? Verblijf op een camping in de Belgische Ardennen met overdekt zwembad. Je kampeert in een schitterend natuurgebied boordevol heuvels, bossen en beekjes. Tegelijkertijd ben je tijdens je vakantie van alle gemakken voorzien. Daarmee is een kampeervakantie boordevol avontuur en comfort gegarandeerd.

Wat te doen in de Belgische Ardennen?

De Belgische Ardennen liggen op slechts een paar uur rijden van Nederland. Dit bosrijke gebergte in het zuidoosten van België is een fijne plek om tot rust te komen. Wandelen, mountainbiken, paardrijden of kanoën; het kan hier allemaal. Tijdens een regenachtige dag neem je een duik in het overdekte zwembad op de camping waar je verblijft.

Bezienswaardigheden in de omgeving

Naast een avontuurlijke vakantie in de natuur bezoek je ook verschillende bezienswaardigheden. Dinant is een leuke stad in de Belgische Ardennen en vanaf het fort kijk je uit op zowel de stad als de rivier. Wil je iets van de geschiedenis meekrijgen? Bezoek het Bastogne War Museum en ontdek meer over de Slag om de Ardennen. Kortom, je verblijf op een camping in de Belgische Ardennen met overdekt zwembad is beslist de moeite waard.