Kamperen bij de boer op Terschelling

  • Kamperen bij boerencampings
  • Campings midden in de natuur
  • Rust en ruimte

Kamperen bij de boer op Terschelling

Wissen
2 personen
0 campings gevonden

Kamperen bij de boer op Terschelling

Heb je altijd al willen kamperen bij de boer op Terschelling? Met de boot vaar je gemakkelijk naar dit mooie waddeneiland om de volgende morgen wakker te worden met het geluid van kwetterende vogels. Stilletjes genieten van een ontbijt met vers fruit van de fruitbomen, en 's middags met de kids een wandeling maken naar de paarden en stieren. Samen maak je in alle rust kennis met het boerenleven. Kamperen bij de boer op Terschelling zorgt ervoor dat je even helemaal ontsnapt uit het dagelijkse leven.

Kies uit verschillende campings op Terschelling

Het populaire eiland Terschelling is vandaag de dag vele campings rijk. Van gemoedelijke campings met een aantal staanplaatsen op een beschut grasveld tot een gezellige boerencamping vol dieren. Vrijwel altijd heb je een prachtig uitzicht over de weilanden. Je kinderen helpen de boer bij het voeren van de schapen, lammetjes en varkentjes. Ook moeten de pony's geborsteld worden en mogen kinderen zelfs een rondje op ze rijden.

Leuke workshops tijdens het hoogseizoen

Op de campings is er voor jong en oud veel te beleven: van een binnenhuis tot een tafeltennistafel. Samen bordspelletjes doen of even uitwaaien op het strand - voor ieder wat wils. Tijdens de zomermaanden worden er ook activiteiten georganiseerd op sommige campings. Wat dacht je van jeu de boules wedstrijden, kaartavonden en workshops in het weiland?

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter