SVR Campings in België

  • Stichting Vrije Recreatie campings
  • Kamperen bij de boer
  • Campings midden in de natuur

SVR Campings België

Landen
België
X
Wissen

113 campings gevonden

<
1
2
3
4
...
>

Kamperen op een SVR Camping in België

SVR Campings zijn bijzondere campings: SVR staat voor Stichting Vrije Recreatie. Deze campings zijn ideale plekken om midden in de natuur tot rust te komen. Wil je binnenkort verblijven op een mooie locatie met minimale faciliteiten? Boek dan een verblijf op een van onze SVR Campings in België! Deze kleinschalige campings bevinden zich in natuurgebieden of bijvoorbeeld aan de rand van een boerenerf: een fantastische plek om te ontsnappen aan het drukke dagelijkse bestaan. Even geen wifi, Netflix en televisie, maar je heerlijk ontspannen met een wandeling, maaltijd of goed boek.

Wallonië: ideaal voor de actieve vakantieganger

Ben jij tijdens je vakantie graag actief bezig? Kies dan voor een SVR Camping in Wallonië. In dit prachtige gebied kunnen sportievelingen hun hart ophalen. Verblijf je bij een boer, dan kun je meehelpen op de boerderij en gebruikmaken van de tips van de bewoners. Zij weten precies waar je mooie wandelingen kunt maken of heerlijk kunt zwemmen. Kies je voor een SVR Camping in een natuurpark, maak dan gebruik van wandel- en fietsroutes of ga een dag kajakken op een van de vele rivieren. In de prachtige Ardennen is veel te zien en veel doen, dus ook op een camping zonder animatieteam en zwemparadijs hoeft niemand zich te vervelen!

Cultuur snuiven in Vlaanderen

Liefhebbers van mooie steden kunnen het beste kiezen voor een SVR Camping in Vlaanderen. In dit gebied vind je verschillende prachtige steden met elk een eigen karakter. Verblijf je op een SVR Camping in België, kies dan een aantal van deze steden uit om te bezoeken. Leuven en Mechelen zijn ideaal voor liefhebbers van mooie musea, je vind hier talloze meesterwerken van verschillende grote kunstenaars! Wil je een dagje winkelen en borrelen? Breng dan een bezoekje aan Antwerpen of Brugge.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter