SVR Campings in België

  • Stichting Vrije Recreatie campings
  • Campings midden in de natuur

SVR Campings in België

Wissen
2 personen
1 campings gevonden
<
1
>

Midden in de natuur op SVR campings in België

Kamperen bij de boer op een SVR camping in België is het recept voor een heerlijk ontspannen natuurvakantie. De kleinschalige campings van Stichting Vrije Recreatie liggen namelijk midden in de natuur. Geniet samen of met je familie van een landelijke omgeving en ontdek het leven op de boerderij.

Leef het landelijke leven

Voor kinderen is kamperen bij de boer een groot avontuur. Ga je naar een SVR camping in België, dan heb je de hele vakantie geen kind aan ze. Meehelpen met de boer op het land, een ritje op de tractor of samen de koeien naar de stal brengen; er is altijd wel iets te doen. Maar ook de campings zelf zijn ware paradijsjes. Het gaat er gemoedelijk aan toe, ze zijn ruim opgezet en er heerst een weldadige rust.

Terug naar de eenvoud

Een SVR camping in België biedt je de noodzakelijke faciliteiten; verder zorg je zelf voor het vermaak. Meestal vind je er wel een kleine campingwinkel met lokale producten. Daarnaast ervaar je er nog echt de gastvrijheid van het platteland. De boer en boerin ontvangen je graag met een kopje koffie, staan altijd open voor een praatje en weten veel over de geschiedenis van de omgeving.

Ontdek België

Met zijn veelzijdige natuur en prachtige steden verveelt België nooit. Veel SVR campings in België liggen vlak bij prachtige natuurparken, waar het heerlijk wandelen en fietsen is. Vier je vakantie bijvoorbeeld in de Belgische Ardennen en ga kanoën op een van de vele rivieren. Houd je meer van de zee, vier je vakantie dan bij een van de badplaatsen aan de kust. Bezoek de grotere steden zoals Antwerpen, struin een dagje door het middeleeuwse centrum van Gent of drink een Belgisch biertje in Luik.