9590 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Camping International
bekijk 9 foto 's
CKE

Camping International

Mooi aan de Ourthe gelegen camping met kampeerplaatsen aan de buitenrand aan de rivier, en plaatsen op het midden terrein. Als je van outdoor activiteiten houdt, zijn hier volop mogelijkheden zoals kajakken, wandelen, hardlopen mountainbiken enz. Maar ook relaxen langs de rivier of genieten van een Belgisch biertje of lekker hapje op het gezellige terras. Langs de camping loopt een spoorlijn met laag frequent geluid en weinig passage van treinen.

Camping International ligt in de groene heuvels van de Belgische Ardennen, aan de oever van de rivier de Ourthe waarin je kunt vissen en kayakken.

Nederlanders runnen deze kleine camping. Zij zorgen ervoor dat je hier geen eindeloze rijen stacaravans met tuintje, hekje of kabouter ziet, maar een groot, vlak kampeerterrein omzoomd door hoge bomen. De verharde staanplaatsen zijn geschikt voor campers en caravans. De overige plekken liggen aan het water – ideaal voor hengelaars – op het middenveld of bij de brug. Vissers hebben wel een vergunning nodig; die is af te halen bij het postkantoor in Barvaux.

Op de camping vind je een taverne, receptie, afwasplaatsen en chemisch toilet; allemaal in één blok samengevoegd. De taverne biedt een kleine kaart en je bent ook welkom voor alleen een drankje of klein hapje. De stroompunten liggen verspreid over het terrein; voor stroom heb je een penaardestekker nodig. Bij de receptie koop je een kaart voor wifi.

De camping ligt in Bomal, vlak bij een station, de buurtsuper, bakker, slager, apotheek, kapper en VVV. Elke zondag is er een markt plus rommelmarkt in de sporthal. Pinnen kan niet op de camping, wel in Bomal en Barvaux. Op woensdagochtend is er markt in Barvaux.

Fietsen kan hier perfect. Vanaf de camping is er al een mooie route naar het stadje Dubuy, op tien kilometer. Ook leuk in de omgeving: ruïnes van kastelen de Logne en Saint Rahy (begin augustus), een fakkeloptocht en elk jaar op 1 mei wijnfeest la petite batte in Bomal.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Adres & route Adres & route

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Camping International heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Camping International is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa