3 sterren

Camping Les Salins

BelgiëWalloniëLiègeRahier  (sitecode 62555)

Camping Les Salins

BelgiëWalloniëLiègeRahier
3 sterren
ErkendCKE

Voor caravans en campers is er op deze camping een langgerekt grasveld langs de rivier de Lienne beschikbaar, tegenover de vaste stacaravans. Aan weerszijden van de camping liggen tentenvelden. Alleen in het deel van de rivier dat aan de camping grenst kan men op zalmforel en forel vissen zonder vergunning. In het hoogseizoen worden wandeltochten georganiseerd. Regelmatig vinden op de camping jeu-de-bouleswedstrijden plaats. Bij het grootste tentenveld ligt een eenvoudig kiezelstrandje.

Ontspanning in de Ardennen bij camping Les Salins

Camping Les Salins is een rustige camping waar natuurliefhebbers helemaal tot rust komen. De camping ligt in de bossen, aan de rivier de Lienne. Er zijn veel mogelijkheden om te vissen, te zwemmen en eropuit te trekken in de Ardennen. Zo liggen de bekende watervallen van Coo vlakbij.

Kamperen bij Les Salins

Voor caravans en campers is er voldoende ruimte op het langgerekte grasveld dat langs de rivier de Lienne ligt. Kom je met de tent? Dan kun je een mooi plekje uitzoeken op een van de tentenvelden die aan weerszijden van de camping liggen. Ook zijn er een aantal stacaravans voor kampeerders die graag hun eigen faciliteiten ter beschikking hebben. Op 80% van de campingplekken is er wifi-bereik, zodat je met het thuisfront in contact kunt blijven zonder dat je naar de receptie hoeft te lopen.

Afkoelen in de Lienne

Camping Les Salins ligt vlak bij een kiezelstrand aan de Lienne. Neem een bedje mee om te genieten van de zon terwijl de kinderen lekker spelen in het water. Vissen in de Lienne is een populair tijdverdrijf, en in het gedeelte van de rivier dat aan de camping grenst heb je geen vergunning nodig om op zalmforel en forel te vissen. Heb je zin in een avontuurlijke activiteit? Ga dan een middagje kajakken.

Lekker eten op de camping

Heb je tijdens de vakantie niet altijd zin om te koken? Op camping Les Salins kun je een patatje halen bij de snackbar of gezellig dineren in het restaurant met een uitgebreide kaart. 's Ochtends haal je bij de campingwinkel vers brood, zodat je een goede bodem kunt leggen voordat je de natuur in trekt.

Omgeving

Camping Les Salins in het hart van de Ardennen

Er is veel te doen en te zien in de Ardennen. Bezoek pittoreske dorpjes zoals Malmedy, Spa en Coo, maak wandelingen door de bossen rondom camping Les Salins, neem een duik in rivier de Lienne of verken deze met een kano of kajak.

Ga je met het hele gezin op vakantie? Dan beleef je een gezellige dag in Plopsa Coo. Het park heeft leuke attracties voor de kleintjes, zoals een doolhof, een draaimolen, roetsjbanen en een groot speelplein. Ook de kinderboerderij en het hoogteparcours Forestia zijn een bezoekje waard.

Lees meer over Wallonië