Camping Spa d'Or

BelgiëWalloniëLiègeSart-lez-Spa  (sitecode 39038)

Camping Spa d'Or

BelgiëWalloniëLiègeSart-lez-Spa

Het glooiende terrein heeft overwegend vlakke staanplaatsen. Tenten staan op een apart gedeelte. Er is een ruim, verwarmd zwembad met rondom een ligweide en ligstoelen. Er is een beekje waarin kinderen kunnen spelen. De faciliteiten bevinden zich bij de ingang. Er is samenwerking met een outdooractiviteitenbedrijf, dat onder andere boogschieten, kajak-, survival- en fietstochten organiseert. Naast de camping is een sportveld.

Camping Spa d'Or: waterpret voor het hele gezin

Wie op zoek is naar een ontspannen kampeervakantie bij onze zuiderburen, is bij camping Spa d'Or aan het juiste adres. Neem een duik in het zwembad, bezoek het racecircuit of ontspan je in de heilzame bronnen van Spa. Deze verzorgde gezinscamping biedt alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie met het hele gezin.

Kamperen op Spa d'Or

Camping Spa d'Or heeft een uitgebreid aanbod aan kampeer- en staanplaatsen, zodat iedere vakantiegast haar of zijn eigen plekje kan vinden. De grote camping biedt met 209 toeristische staanplaatsen voldoende plaats voor een enthousiaste kampeervakantie. Verder biedt de camping 79 vaste huuraccommodaties aan, voor wie graag van wat extra comfort tijdens de vakantie geniet.

Eindeloos veel waterpret

Voor urenlang waterplezier hoef je het kampeerterrein van Spa d'Or niet te verlaten. De gezellige camping beschikt over een prachtig verwarmd buitenzwembad voor veel waterpret. Voor de allerkleinsten is er bovendien een speciaal kindergedeelte. Rondom het zwembad is een prettige grasweide met comfortabele ligbedden aanwezig. Daarnaast stroomt er langs de camping een beekje, waar de kinderen in het water kunnen spelen.

Sport- en spelfaciliteiten voor de kinderen

Op camping Spa d'Or vervelen jong en oud zich geen moment. De camping werkt samen met een outdooractiviteitenbedrijf, dat onder andere fiets-, kajak- en survivaltochten organiseert. Daarnaast zijn er een voetbal- en een volleybalveld, fitness en fietsverhuur. In het hoogseizoen organiseert de camping bovendien thema-avonden: geniet van disco, dans en muziek.

Voorzieningen binnen handbereik

Zeer prettig voor een ontspannen vakantie is dat op de camping diverse horecavoorzieningen aanwezig zijn. Bij het supermarktje haal je je dagelijkse boodschappen en vers brood. Verder is er een sfeervolle café-bar voor smakelijke snacks en lekkere drankjes.

Omgeving

Wandelen en fietsen in de Ardennen

Door zijn ligging in de schitterende Ardennen vormt camping Spa d'Or een perfecte uitvalsbasis voor wandel- of fietstochten. De mooiste gebieden om te wandelen vind je in het dal van de Hoëgne. Bezoek daarnaast sfeervolle dorpjes zoals Spa en Durbuy. Ook de Grotten van Remouchamps en de eeuwenoude mijnschacht van Blegny zijn een aanrader.

De Formule 1 Grand Prix in Spa

Vlak bij camping Spa d'Or ligt het circuit van Spa-Francorchamps, waar in augustus de Formule 1 Grand Prix wordt gehouden. Daarnaast zijn er talrijke andere evenementen in Spa, zoals muziekfestival Francofolies de Spa.

Lees meer over Wallonië