9639 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Camping Spa d'Or
bekijk 3 foto 's
Erkend

Camping Spa d'Or

Het glooiende terrein heeft overwegend vlakke standplaatsen. Tenten staan op een apart gedeelte. Er is een ruim, verwarmd zwembad met rondom een ligweide en ligstoelen. Er is een beekje waarin kinderen kunnen spelen. De faciliteiten bevinden zich bij de ingang. Er is samenwerking met een outdooractiviteitenbedrijf, dat onder andere boogschieten, kajak-, survival-, en fietstochten organiseert. Naast de camping is een sportveld.

Het glooiende terrein van de Belgische Camping Spa d’Or heeft overwegend vlakke staanplaatsen. Tenten staan op een apart gedeelte. Op deze camping zijn honden toegestaan.

De camping heeft een verwarmd buitenzwembad met ondiep kinderbad en een ligweide met ligstoelen. Ook is er een beekje waarin kinderen kunnen spelen. Naast de camping is een sportveld. Er is een animatieprogramma voor kinderen tot zeventien jaar.

Bij het campingcafé kun je terecht voor een drankje, snack of een snelle hap. Dit is de plek waar zomeravonden worden gevierd met thema avonden en disco’s. Denk aan playbackshows, karaoke, dans- en zangoptredens en casino avonden. Hier kun je tevens proosten met Belgische speciaalbieren zoals abdijbier en trappist. In het hoogseizoen worden er zelfs proeverijen georganiseerd. De campingwinkel heeft assortiment voedingsmiddelen en brood voor de dagelijkse boodschappen.

Een actieve vakantie

Camping Spa d’Or is de ideale uitvalsbasis voor een actieve vakantie. Bij de receptie kun je terecht voor sportieve excursies die, in samenwerking met lokale organisaties, worden verzorgd. Zo zijn er begeleide mountainbike tochten door de Belgische Ardennen.

Ook kun je meedoen met speleologie: een avontuurlijke wandeling door de bossen en weilanden waarbij je de route met behulp van kaart en kompas uitzoekt. Of ga op een spectaculaire en unieke tocht door een grottenstelsel. Onder toezicht van de instructeurs daal je een afgelegen grot af om lopend en kruipend de gangenstelsels te verkennen. Daarnaast is het mogelijk om te kajakken, klimmen boogschieten en quadrijden. Kortom: deze camping biedt alles voor een avontuurlijke gezinsvakantie in de Ardennen.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Zwembaden Zwembaden
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Adres & route Adres & route
Website Website

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Camping Spa d'Or heeft nog geen reviews van kampeerders.

iDeal Mastercard Visa