9568 campings in 27 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB

Stem op de Camping van het Jaar 2018

De ‘longlist’ met daarop 30 campings is bekend. Deze lijst is tot stand gekomen dankzij de input van KCK-lezers, campinginspecteurs en een ANWB-vakjury. Hij luidt de voorronde in van de Echte Verkiezing waaraan jij kunt deelnemen. Hoe? Breng je stem hier uit op de mooiste, de leukste of de beste camping en bepaal mee wie de winnaar wordt.

Tot en met 29 oktober kun je stemmen op één van deze dertig campings die deel uitmaken van de voorronde van de ANWB-verkiezing ‘Camping van het Jaar 2018’. Daarmee maak je kans op een mooie prijs. Klokslag 12 uur in de avond sluit op 29 oktober de digitale stembus. Er zijn drie categorieën:
            
1. De beste ANWB-sterrencampings
2. De mooiste campings voor gezinnen met kinderen (tot 12 jaar)
3. De campings met de mooiste huuraccommodaties

Uit deze voorronde blijven per categorie vier campings over. In totaal zijn er dan dus twaalf campings die genomineerd gaan worden voor deze prestigieuze prijs. Daarna is het de beurt aan een jury van kampeerders en ANWB-kampeerspecialisten om per categorie de winnaar te kiezen. In januari 2018 maken we tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht bekend welke drie campings hebben gewonnen!

Klik hier om te stemmen!

 

iDeal Mastercard Visa