Gefeliciteerd: uw camping is genomineerd!Zoals u weet heeft ANWB de Verkiezing dit jaar iets anders aangepakt. Een onafhankelijke internationale vakjury heeft al veel voorwerk gedaan en onder andere uw camping als één van de favorieten aangewezen. In totaal zijn er 60 campings van de ruim 8.000 campings genomineerd, verdeeld over drie categorieën. Het feit dát u genomineerd bent in deze categorie is al een fantastische prestatie op zich.

Maar u kunt zelf ervoor zorgen dat u deze verkiezing in uw categorie wint. Vanaf 20 juli tot en met 30 oktober kunnen uw gasten stemmen op uw camping; dus schreeuw het van de daken, mobiliseer uw achterban en voer campagne! Wie weet sleept uw camping deze felbegeerde award in de wacht.

De poster, het reglement en de officiële logo’s voor uw eigen gebruik op (social) media sturen wij u in een aparte mail op 20 juli toe. Vanaf deze datum kunnen uw gasten stemmen via:

anwbcamping.nl/stemmen


Graag tot ziens op de **awarduitreiking op 11 januari 2023**. Een officiële uitnodiging en meer informatie over de uitreiking en het hele programma ontvangt u aan het einde van dit jaar per mail.