9590 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Dancamps Hampen
bekijk 30 foto 's

Dancamps Hampen

De staanplaatsen op deze camping liggen rondom op ruime velden, afgescheiden middels een halfhoge begroeiing. Er is een klein zwembadje van ca 30 m2. Het nabij gelegen meer biedt u de mogelijkheid tot zwemmen, vissen en kanovaren. Vissen vereist echter wel een visvergunning van de Deense overheid.

Praktisch in het midden van Jutland, het vaste land van Denemarken, ligt het plaatsje Hampen. Tussen heidelandschappen, bossen en meren. Een heerlijke omgeving om volledig tot rust te komen. Dat doe je dan op Dancamps Hampen. Ideaal voor rustzoekende vakantiegangers met kleine kinderen. Of juist zonder kinderen.

De ruime staanplaatsen liggen aan de randen van grote velden, afgescheiden door halfhoge begroeiing. Om te huren zijn er verschillende, vrijstaande houtenhuisjes waarvan een aantal een eigen badkamer hebben. Je kunt hier ook in de winter kamperen.

Nederlands op de receptie

Fijn om te weten is dat je op de receptie met Nederlands terecht kunt. Voor kinderen is er een speeltuin met een springkussen en kruip-door-sluip-door speeltoestellen. Er staan skelters klaar om op een skelterbaan tegen elkaar te racen. Er is animatie voor drie leeftijdsgroepen. Het zwembad is klein, ongeveer dertig vierkante meter. Verder heb je hier een basketbalveld, een voetbalveld en een slechtweeraccommodatie. De snackbar en het restaurant staan garant voor maaltijden. Brood is op de camping te koop, voor de overige boodschappen moet je naar de supermarkt op vier kilometer.

Camping Key Europe-korting

Op Dancamps Hampen is de Camping Key Europe van toepassing. Handig om te hebben want je krijgt in het laagseizoen korting. In de zomer en in de winter staan diverse evenementen op het programma, zoals oogstfeesten, het Kerstfeest en een speciaal verkleedfeest de ‘Shrovetide’, de Deense versie van het Nederlandse carnaval.

Vissen met vergunning

Het nabij gelegen meer biedt de mogelijkheid tot zwemmen, vissen en kanovaren. Vissen vereist wel een visvergunning van de Deense overheid. Vraag op de campingreceptie waar je het kunt aanschaffen. Vlakbij Dancamps Hampen is het enige bosmuseum van Denemarken. Natuurlijk zijn er nog meer uitstapjes te maken naar bijvoorbeeld Legoland, de Givskud-dierentuin en het Aqua centrum in Silkeborg.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Zwembaden Zwembaden
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Adres & route Adres & route
Website Website

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Dancamps Hampen heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Dancamps Hampen is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa