Glamping

  • Luxe kamperen
  • In een lodge of ingerichte safaritent 
  • Genieten in de buitenlucht met het gemak van thuis

Glamping

Wissen
2 personen
3 campings gevonden
<
1
>

Glamping: luxe kamperen, overal in Europa

Glamping biedt het beste van twee werelden: wel dat echte kampeergevoel, maar geen gesjouw met tenten, matten en slaapzakken. Dit is kamperen in luxe. Genieten van de landelijke omgeving en veel bewegingsvrijheid, maar dan wel in een compleet ingerichte accommodatie, zoals een lodge of een safaritent. Zo kun je na een lange dag in de auto direct uitrusten en hoef je niet eerst de caravan op zijn plaats te krijgen of de vouwwagen uit te pakken. De luxe glamping-plaatsen zijn van alle gemakken voorzien en zijn zeer geschikt voor een gezinsvakantie. ANWB Camping heeft een ruime selectie aan glamping-locaties voor je verzameld, zowel in Nederland als in de rest van Europa.

Van alle gemakken voorzien

Een belangrijk uitgangspunt bij glamping is dat de campings ruim zijn opgezet. De grote terreinen hebben meer dan 500 plaatsen en voldoende huuraccommodaties. Geef je de voorkeur aan een wat kleiner opgezette glamping-locatie, dan is het handig om vooraf te reserveren. Verder zijn ook de voorzieningen en faciliteiten ruim opgezet. Grote sanitaire ruimtes, een gebouw met wasmachines, een restaurant en/of terras en een campingwinkel zijn vaak aanwezig. Heb je bij het vinden van een luxe huuraccommodatie nog andere voorkeuren? ANWB Camping helpt je graag via de handige zoekfilters op de website!

Vermaak op de camping

Bij luxe kamperen mag een zwembad op het terrein niet ontbreken. Daarom hebben de kampeerterreinen waar je kunt glampen uitgebreide zwemmogelijkheden. Verblijf je dicht bij het strand, dan kun je natuurlijk ook een frisse duik in zee nemen. Naast de mogelijkheid om te zwemmen bieden de glamping-locaties veel ander vermaak, gericht op alle leeftijden. Speeltuinen voor de kinderen, sportvelden voor tieners en volwassenen en in de meeste gevallen een enthousiast animatieteam dat leuke activiteiten organiseert voor jong en oud. Op de campings is vaak ook gratis wifi en de mogelijkheid om fietsen te huren, zodat je de omgeving kunt verkennen.

Glamping in Nederland

Zoek je het ultieme vakantiegevoel dicht bij huis? In Nederland zijn tal van locaties waar je in alle luxe kunt kamperen. Kies bijvoorbeeld voor glamping langs de Zuid-Hollandse kust, op Texel en in Zeeland, zodat je lekker dicht bij het strand bent. Maar ook in het waterrijke Friesland, rond de Veluwe en in het heuvelachtige Limburg zijn genoeg luxe campings waar je slaapt in een comfortabele accommodatie en je makkelijk dagtochten in de omgeving maakt. Kortom: een onbezorgde vakantie waarvoor je niet ver hoeft te reizen!

Glampen in Europa

Is vakantie voor jou pas echt vakantie wanneer je over de grens bent? ANWB Camping heeft niet alleen in Nederland, maar ook in de rest van Europa prachtige luxe campings voor je verzameld. Van buurlanden België en Duitsland tot populaire zonbestemmingen als Frankrijk, Spanje, Kroatië en Italië. Maar ook in Groot-Brittannië, Portugal, Denemarken, Zweden, Tsjechië, Oostenrijk, Zwitserland, Luxemburg en Slovenië zijn er mogelijkheden om het schitterende land te ontdekken terwijl je van alle gemakken bent voorzien!

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter