Glamping in Denemarken

  • Luxe kamperen
  • In een lodge of ingerichte safaritent 
  • Genieten in de buitenlucht met het gemak van thuis

Glamping Denemarken

2 personen
5 campings gevonden
<
1
>

Eindeloos genieten met glamping in Denemarken

Ben je op zoek naar jouw volgende vakantiebestemming en wil je luxe kamperen? Kies dan voor glamping in Denemarken. Glamping is heel handig voor een vakantie met het hele gezin: alles staat al voor je klaar. Wil je kamperen op een prachtige plek, dan is Denemarken de ideale keuze. In dit land is genoeg te zien en te doen en kun je genieten van bruisende steden, adembenemende natuur en een onvergetelijke vakantie!

Heerlijk luxe kamperen

Glamping is een trend in kampeerland die je steeds vaker tegenkomt. Met deze luxe vorm van kamperen kun je optimaal genieten van je vakantie in de natuur, zonder dat je daar de comfort van thuis voor opgeeft. Bij glamping kampeer je in een luxe ingerichte tent, je hoeft dus niet met tentstokken en slaapzakken te slepen. In de tent vind je bedden, een keuken met koelkast en in veel gevallen zelfs een eigen douche. Bij aankomst kun je gelijk plaatsnemen op een comfortabele stoel en genieten van een goed boek en glas wijn. Je wordt ’s ochtends wakker door de fluitende vogels en slaapt midden in de natuur, maar dan wel op een heel luxueuze manier.

Ontdek Denemarken

Een vakantie in Denemarken is een waar avontuur. Kies je voor glamping in Denemarken, dan ga je een onvergetelijke vakantie tegemoet. In Denemarken is namelijk genoeg te doen. Natuurliefhebbers kunnen wandelen in het prachtige Jutland. Ben je op vakantie met kinderen, dan mag een bezoek aan Legoland niet ontbreken. Sla tijdens je vakantie ook het bruisende Kopenhagen niet over: hier kun je een dag doorbrengen in een van de vele musea of eten in een hip restaurant. Stap in de auto en ontdek het zelf!