LeadingCampings

  • LeadingCampings is het kwaliteitsmerk voor topcampings
  • Bij LeadingCampings profiteert iedereen van het comfort
  • Voortrekker van de Glamping-trend

LeadingCampings

Keten
LeadingCampings
X
Landen
Denemarken
X
Wissen

2 campings gevonden

<
1
>

Leading campings 

Wie op zoek is naar de meest luxueuze campings van Europa, is bij Leading Campings aan het juiste adres. Enkele tientallen vijfsterrencampings hebben zich onder dit kwaliteitsmerk verenigd om jou als vakantieganger te voorzien van al het comfort dat het moderne kamperen te bieden heeft. Wil je genieten van het heerlijke zomergevoel van een camping, maar ook profiteren van het gemak van een luxueus hotel? Op de topcampings van Leading Campings komt het beste van beide werelden samen.

Campings met een eigen karakter

Leading Campings is geen keten, maar een vereniging. Dat betekent dat iedere camping zijn eigen unieke karakter kent! Zo zijn er bedrijven van alle soorten en maten aangesloten bij Leading Campings: van kleinere, overzichtelijke campings met 200 plaatsen tot gezellige vakantiesteden waar in het hoofdseizoen wel 11.000 gasten kunnen verblijven. Ook vind je de campings verspreid over heel Europa, ieder weer in een heel ander landschap Toch hebben de Leading Campings één ding gemeen: hun focus op innovatie, comfort en gastvrijheid. De toegewijde eigenaars streven ernaar iedereen de vakantie van zijn of haar dromen te bieden, en zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om hun campings verder te ontwikkelen. Met ongeëvenaard comfort als resultaat!

Comfort als in een hotel

Op de Leading Campings vind je voorzieningen van topkwaliteit. Natuurlijk is alles aanwezig dat je van een goede camping verwacht: uitgebreide zwembaden, inclusief een gedeelte voor jonge kinderen, en eetgelegenheden waar je ’s avonds heerlijk kunt dineren. Maar de Leading Campings bieden daarnaast nog veel meer! Denk aan een wellnesscentrum, sportfaciliteiten of zelfs een eigen golfterrein. Zelfs tijdelijke badkamers zijn op aanvraag beschikbaar voor wie graag geniet van sanitaire voorzieningen als thuis. De Leading Campings zijn bovendien pioniers op het gebied van glamping: kamperen in exclusieve huuraccommodaties waar je van alle gemakken voorzien bent. Denk bijvoorbeeld aan een volledig ingerichte safaritent, of zelfs een excentrieke boomhut! Met een accommodatie die bij aankomst al op je staat te wachten, kun jij op vakantie helemaal ontspannen.

Extra voordeel met de LeadingCard

Trouwe gasten van de Leading Campings kunnen extra voordelig gebruik maken van de luxe die de het merk biedt: wie lid wordt van het bonusprogramma LeadingsClub kan gebruik maken van aantrekkelijke kortingen. Bovendien maak je regelmatig kans op gratis overnachtingen bij aangesloten campings. Niet voor niets heeft de LeadingsClub al ruim 42.000 leden! Vraag bij je verblijf op een Leading Camping naar de LeadingCard voor meer informatie.

Voor meer informatie zie: www.leadingcampings.com

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter