Campings met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings met zwembad

2 personen
39 campings gevonden

Geen resultaten gevonden

In alle luxe vakantie vieren op campings met een zwembad

Op een camping met een zwembad hebben de kids gegarandeerd een geweldige vakantie. Zowel in Nederland als in Europa zijn de meeste campings voorzien van een zwemparadijs, variërend van een standaard buitenbad tot een subtropisch binnenzwembad. Terwijl jij van een goede kop koffie bij de kampeerplaats geniet, roetsjen de kids met zwembanden van de glijbanen af en beleven ze de leukste avonturen in het golfslagbad. Veel zwembaden zijn ook geopend op regenachtige dagen, zodat je de hele vakantie verzekerd bent van veel zwemplezier.

Kampeer op de mooiste locaties in de omgeving en kies voor een camping met zwembad

Veel campings met een zwembad zijn gelegen op de mooiste plekken van de omgeving. Dat betekent dat je een duik in het zwembad perfect kunt combineren met een mooie wandeling of fietstocht: ga lekker op pad, en zoek bij terugkomst ter verkoeling het water weer op. Terwijl de kids bommetjes maken in het water of een balletje overgooien, geniet jij van een goed boek op het strandje of de ligweide.

Zwemplezier gegarandeerd tijdens een vakantie met zwemparadijs

Of het water in het buitenbad nu te koud is op een zomerse dag of het de hele dag regent, je vakantie valt niet in het water als je kiest voor een camping met verwarmd binnenbad. Dit water heeft het hele jaar door een aangename temperatuur. Met een gemiddelde temperatuur van rond de 25 graden Celsius is het hier heerlijk vertoeven. Komt het zonnetje weer door? Neem dan een verkoelende duik in het koelere water van het buitenzwembad.

De kleinste vakantievierders beleven een geweldige tijd in een apart kleuterbad en peuterbad

Zijn je kinderen nog jong of nog niet in het bezit van een zwemdiploma, dan is het meer dan logisch dat je vakantie in en rondom het water vooral veilig moet zijn. Daarom zijn de meeste campings voorzien van een leuk peuterbad (15 centimeter diep) en een kleuterbad (30 centimeter diep). Vaak zijn de baden ook nog eens kleurrijk versierd en voorzien van een kleine glijbaan, dus je kleintje kan voluit op ontdekkingstocht gaan. Ben je op vakantie met oudere kids, boek dan zeker een vakantie op een camping met een recreatiebad. Hier halen ze alle zwemkunsten uit de kast en ontwikkelen ze hun vaardigheden die ze op zwemles hebben geleerd.

Bijkomen na een actieve ochtend of middag op de aangrenzende terrassen van de camping

Een ochtend of middag zwemmen maakt natuurlijk erg hongerig, vooral als je rond de lunchpauze de geur van verse frietjes ruikt. De meeste campings met zwembad beschikken over een aangrenzend terras. Trakteer de kids hier op een welverdiend drankje, een lekker ijsje of een goed verzorgde lunch. Staan de kids weer te popelen om het water in te duiken? Spoel de handen snel even af bij de kleedruimtes en ze zijn klaar om te gaan.