9639 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Erkend

Campingplatz Kinzigtal

Het terrein ligt in het Kinzigtal naast een zwembad, tennisbanen en een sportveldje. De toeristische standplaatsen bevinden zich tussen de vaste plaatsen op kampeerweiden, die omzoomd zijn door bomen. Een speelplaats en een speelhal zijn speciaal bestemd voor kinderen. Vanaf de camping is een dagtocht te maken naar attractiepark Europa Park Rust.

Aan de rand van Steinach vind je deze camping. Hier in het Zwarte Woud zit je perfect voor lange fietstochten en wandelingen langs boerderijen en wijnhuizen, maar ook voor een bezoekje aan pretpark Europa Park.

Gratis sporten en zwemmen

Het kampeerterrein ligt vlak naast sportvelden en het gemeentelijk zwembad. Campinggasten mogen gratis een duik nemen of een balletje slaan op een van de tennisbanen. Wel zo leuk voor de afwisseling, naast de vele fiets- en wandeltochten die je hier in het Schwarzwald maakt.


Warme douches

De staanplaatsen zelf zijn niet al te groot, maar liggen wel mooi onder de bomen. Voor seizoenkampeerders is er een apart veldje. Op de camping is een kleine winkel voor de dagelijkse boodschappen, een speelplaats plus overdekte hal en een restaurant met goede keuken. Als het zonnetje schijnt plof je hier op het terras neer, met een koud Duits biertje natuurlijk. Het sanitair is wat verouderd, maar de douches zijn warm en het is er schoon. Voor kinderen zijn er op de camping ook nog een klein speeltuintje en animatie.


Bezoek het grootste pretpark van Duitsland

Nóg blijer worden ze waarschijnlijk van een dagje EuropaPark, het grootste pretpark van Duitsland, op zo’n uurtje rijden (45 km). Ook al de grootste, of eigenlijk hoogste, van het land: de watervallen van Triberg. Hier wandel je in zo’n anderhalf uur langs. Daarnaast zijn aanraders: struinen in Strasbourg (45 km) en een bezoekje aan het openluchtmuseum Vogtsbauernhof in Gutach (17 km).


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Zwembaden Zwembaden
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Campingplatz Kinzigtal heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Campingplatz Kinzigtal is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa