8680 campings in 27 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Kurcamping Holmernhof´s Dreiquellenbad
bekijk 13 foto 's
Erkend

Kurcamping Holmernhof´s Dreiquellenbad

Deze camping richt zich voornamelijk op oudere gasten die komen voor de kuurfaciliteiten. Deze faciliteiten bestaan uit medicinale en thermale baden, een stoomgrot, een zwembad, een whirlpool en een blotevoeten pad. Er zijn ook een artsenpraktijk, cosmetische salon en kapper. Tevens zijn er elektrische fietsen te huur. De ecologische zwemvijver heeft een verharde oever, twee ligweiden, een zwemsteiger en een stenen trap het water in. Tevens is er een gebouwtje met douche, toilet en kleedruimte.

In Beieren, niet ver van de Oostenrijkse grens, ligt deze rustige, middelgrote camping. Vanwege het ruime aanbod aan kuurfaciliteiten, kamperen hier voornamelijk senioren.

Kuurcamping Dreiquellenbad ligt op de flank van een heuvel. Het kampeerterrein is volop begroeid, maar heeft ook een nieuw gedeelte dat vrij open is. Je kampeert hier op gras of op een bodem met kiezels. Het is ook mogelijk om een mobilhome te huren.

Wellnesscentrum en zoutwaterbad

De camping is gericht op oudere gasten en dat heeft allemaal te maken met de vele kuurfaciliteiten. Er is een centrum voor therapeutische behandelingen en kuurtoepassingen voor reuma- gewrichtsaandoeningen. Het wellnesscentrum heeft medicinale en thermale baden, een stoomgrot, een buitenzwembad, Finse sauna, solarium, zoutrustruimte, een whirpool en een blotevoetenpad. De ecologische zwemvijver met zouthoudend water heeft een verharde oever, 2 ligweiden, een zwemsteiger en een stenen trap het water in. Voor de kinderen is er een speeltuin met touwbruggen en klimrotsen. Er is een restaurant en een supermarkt. Bij de receptie zijn elektrische fietsen te huur.

Golfen

In de mooie omgeving van Kurcamping Dreiquellenbad is ook van alles te doen. Zo is er op 2 kilometer van de camping een golfbaan met 19 holes. In de regio zijn talloze mogelijkheden om te fietsen, wandelen, paardrijden en tennissen. Vissportliefhebbers kunnen terecht bij de visrijke Rottrivier.

Passau

Cultuur opsnuiven doe je in het middeleeuwse Passau (23 km van de camping). In de oude binnenstad komen 3 rivieren samen: de Donau, de Inn en de Ilz. Passau wordt daarom ook wel Dreiflüssestadt genoemd. In de 17de eeuw was Passau een bloeiende handelsplaats waar veel kunstenaars woonden. In de barokke St. Stephansdom bevindt zich het grootste kathedraalorgel ter wereld.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwembaden Zwembaden
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Kurcamping Holmernhof´s Dreiquellenbad heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Kurcamping Holmernhof´s Dreiquellenbad is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa