SVR Campings in de Eifel

  • Stichting Vrije Recreatie campings
  • Campings midden in de natuur

SVR Campings in de Eifel

Wissen
2 personen
0 campings gevonden

Ontspanning op de SVR campings in Duitsland in de Eifel

Maak je hoofd leeg op een SVR campings in Duitsland in de Eifel. Laat het drukke leven achter je en vind ontspanning in de Eifel. Na slechts 3 uur rijden vanaf Nederland ben je al in het Duitse vulkaangebied. Voor rustzoekers en natuurliefhebbers, maar ook voor gezinnen met kinderen is kamperen op een SVR camping de ideale vakantie.

Ervaar de ruimte op de SVR campings in Duitsland in de Eifel

De Duitse campings in de Eifel zijn aangesloten bij Stichting Vrije Recreatie. De campings staan daardoor voor betaalbaar kamperen in de natuur zonder toeters en bellen. Op de meeste campings zijn de voorzieningen beperkt, maar vind je wel alles wat je nodig hebt. Op veel campings kan je wel zwemmen. Zoek je echte kleinschaligheid? Ga dan voor een kleine camping. Wil je meer voorzieningen en vermaak voor de kinderen, maak dan je keuze uit het aanbod grotere SVR campings.

Bezoek het groene hart van Europa

De Eifel strekt zich uit van België tot Duitsland. Je vindt een gevarieerd aanbod aan SVR campings in Duitsland in de Eifel. In dit groene hart van Europa haal je als natuurliefhebber je hart op. Je wandelt lange stukken door bossen, langs riviertjes en over heuvels zonder iemand tegen te komen. Breng ook zeker een bezoek aan mooie middeleeuwse dorpjes zoals Monschau aan de rivier de Roer.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter