4 sterren

Seecamping Flessenow

DuitslandMecklenburg-VorpommernLandkreis Ludwigslust-ParchimFlessenow  (sitecode 33740)

Seecamping Flessenow

DuitslandMecklenburg-VorpommernLandkreis Ludwigslust-ParchimFlessenow
4 sterren
CharmeErkendCKE

De camping ligt aan het water, met ertussen een bomenrij. De staanplaatsen bevinden zich op velden. Er is een apart tentenveld. Naast de camping staat een jeugdherberg. De Schweriner See biedt watersportmogelijkheden, inclusief een surfschool. Er zijn een boothelling en -stalling (voor campinggasten), een kleine winkel en een bistro. Rondom het meer zijn fiets- en wandelroutes. Er is een openbaar strand van ca. 150 x 20 m en een strand van ca. 20 x 8 m met een zwemplatform.

De familie Elshout heet je welkom op deze camping aan het Schwerinermeer in het Noorden van Duitsland. Hier kunnen watersporters hun hart ophalen. Er worden visvergunningen afgegeven, je kunt kanoën en er is zelfs een surfschool. Voor degenen die zich op het land willen vermaken is mogelijk om te paardrijden en te golfen.

Rondom het meer zijn fiets- en wandelroutes. Dit zijn perfecte manieren om de kastelen, molens en bossen in de omgeving te verkennen. Het indrukwekkende Schwerin, de stad met zeven meren, ligt op twintig kilometer van de camping. Hier is vooral het kasteel een populaire bezienswaardigheid, maar ook de rest van de stad kent veel historische architectuur.

Voor jong en oud

De camping heeft een bistro met ruim terras en zicht op het meer. Ook de speeltuin en het zwembad liggen dichtbij, zodat ouders hun kinderen niet uit het oog verliezen. Daarnaast zijn er diverse water- en landspellen. Zo is er een openbaar strand met zwemplatform. Er is tevens een animatieprogramma voor kinderen tot zeventien jaar.

Deze camping is van alle gemakken voorzien. Er is een camperservicestation, een babywasruimte en gratis wifi. Heb je toch nog iets nodig? In de winkel vind je kampeerartikelen, boodschappen en dagelijks verse broodjes en croissants.

Omgeving

Wandelen, fietsen en watersporten rond Seecamping Flessenow

De sfeervolle Seecamping Flessenow ligt vlak bij de fascinerende stad Schwerin in het Mecklenburger merengebied. Het betoverende landschap rondom het meer vormt een ideale uitgangspunt voor wandel- en fietstochten. Verken het imposante landschap met zijn molens, kastelen en bossen.

Genieten op het Schweriner meer

Kampeerders op Seecamping Flessenow trekken vooral naar deze regio vanwege de talrijke watersportmogelijkheden op het meer. Zo is het mogelijk om te zwemmen, kitesurfen, kanoën, zeilen en vissen. Het is daarbij toegestaan om je eigen boot mee te nemen om over het meer te varen.

Lees meer over Mecklenburg-Vorpommern