9590 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Regenbogen Bad Bederkesa
bekijk 2 foto 's
Erkend

Regenbogen Bad Bederkesa

Deze aan een kanaal gelegen camping heeft een afwisselende begroeiing en wordt omzoomd door bomen en bosjes. Hagen verdelen het terrein in velden. Een stacaravan is ingericht als internetruimte. De omgeving leent zich om te fietsen, in de omgeving loopt een fietspadennetwerk van zo’n 430 km lang. Er is een uitgebreide speeltuin voor kinderen.

Bad Bederkesa ligt in het gebied tussen de rivieren de Elbe en de Weser en bij het meer van Bederkesa. Alleen het kanaal van Geeste zorgt ervoor dat je niet aan het water kampeert. Regenbogen Camping Bad Bederkesa ligt tussen Bremerhaven en Hamburg, aan de zuidkant van de monding van de rivier de Elbe.

De standplaatsen liggen op gras en tussen loofbomen die op sommige plekken voor schaduw zorgen. Aan de rand van de camping staan nog meer bomen. Regenbogen Bad Bederkesa telt 150 toeristische standplaatsen en 330 seizoenplaatsen. Er zijn zes stacaravans te huur. Een camping voor gezinnen met kinderen tot 10 jaar en voor kampeerders die graag fietsen.

Het recreatieteam is inventief in het organiseren van allerlei leuke spelletjes voor kinderen. Die kinderen vind je hoogst waarschijnlijk vaak terug in de grote speeltuin met klimtoestellen. In een van de twee sanitair gebouwen is een keuken. Er zijn privé-badkamers te huur. Handig voor tentkampeerders die daar op hun gemak een potje kunnen koken. Bij het tentkampeergedeelte is een algemene barbecueplaats, een gemeenschappelijke ruimte, een multisporterrein en een speeltuin. Op het algemene parkeerterrein is plek voor kampeerders die laat aankomen. Een stacaravans is omgebouwd tot internetcorner.

Wandelaars en fietsers zijn blij met een totaal wandel- en fietsnet van 430 kilometer. Watersporters kunnen terecht op het Bederkesa Meer en op het 61,5 kilometer lange kanaal. Vlak bij kan je golfen, vissen en paardrijden. Natuurlijk wandel je vanaf je kampeerplek die ene kilometer naar het centrum van het stadje en bezoek je de Burg Bederkesa met zijn geschiedenis die bijna zes eeuwen teruggaat. Het landschap rond Bad Bederkesa en Regenbogen Camping Bederkesa bestaat uit moerrassen. Om de Ahlenmoeras te verkennen kan je het beste de Moorbahn nemen. Dit treintje tuft door door het gebied.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Regenbogen Bad Bederkesa heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Regenbogen Bad Bederkesa is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa