Campings Onderweg

  • Selectie van campings langs de route naar je bestemming
  • Kijk op de kaart en selecteer de camping op jouw route
  • Kom er je er niet uit? Kijk dan op de ANWB Routeplanner

Campings onderweg

2 personen
11 campings gevonden
<
1
>

Bekijk alle campings voor onderweg op de ANWB Routeplanner

ANWB Routeplanner

Campings onderweg

Heb je een vakantie gepland waarbij je een lange autorit voor de boeg hebt? De ANWB heeft meer dan 800 campings voor onderweg voor je geselecteerd, verspreid over Europa. Deze campings liggen allemaal op maximaal 20 kilometer van de snelweg af. Ideaal voor als je een tussenstop wil maken en na een fijne nachtrust je reis weer snel wil vervolgen. Op onze website vind je met behulp van het filter snel en gemakkelijk een camping langs jouw route. Kies je voor een staanplaats of voor een huuraccommodatie?

Comfortabel bijslapen en weer fris je reis vervolgen

De rit naar je vakantiebestemming kost veel tijd en energie. Daarom hebben wij de beste campings voor onderweg voor je geselecteerd, in heel Europa. Je vindt er alles wat je nodig hebt om even bij te tanken. De kinderen vermaken zich wel in het zwembad of op het voetbalveld en jij gooit de benen in de lucht op een relaxte campingstoel. Pak er een verfrissend drankje uit de koelbox bij en ontspan!

Accommodaties en faciliteiten

Op de door ons geselecteerde campings voor onderweg vind je accommodaties van hoge kwaliteit. Maak gebruik van de ruime staanplaatsen voor de tent of camper of overnacht in een comfortabele huuraccommodatie. Op veel campings is een zwembad aanwezig en is er animatie voor de kinderen, zodat zij zich helemaal thuis voelen. De kans is groot dat je na zo’n lange rit geen zin meer hebt in koken. Haal daarom een snack of afhaalmaaltijd bij de bar of in het restaurant.

Reserveer van tevoren

Sommige kampeerders gaan op pad met als doel om tijdens de rit zelf een camping uit te zoeken voor een overnachting. Wij raden je met klem aan om van tevoren een camping te boeken via onze website. Dat bespaart je ter plekke een hoop tijd. Met name in het hoogseizoen zitten de campings in Europa overvol en er is niets vervelender dan urenlang zoeken naar een plek om te overnachten als je al moe bent van de reis.