SVR Campings in Duitsland

  • Stichting Vrije Recreatie campings
  • Campings midden in de natuur

SVR Campings in Duitsland

2 personen
1 campings gevonden
<
1
>

SVR camping Duitsland: kampeer op de boerderij

Houd je van puur natuur en vertoef je graag in Duitsland? Kampeer dan bij de boer op een SVR camping in Duitsland. SVR staat voor Stichting Vrije Recreatie. Rust en natuur staan centraal bij deze campings, ideaal voor rustzoekers en liefhebbers van flora en fauna. Vind een camping die bij je past en maak er een ontspannen vakantie van bij de oosterburen. Binnen een redelijk kort tijdsbestek kom je op de camping aan en kan je vakantie beginnen.

Ruim aanbod campings in Duitsland

Voor kamperen bij de boer kies je uit een veelzijdig aanbod aan SVR campings in Duitsland. De campings liggen verspreid over het land en zijn kleinschalig of juist wat groter. Reis met je caravan of auto plus tent af naar een boerderijcamping of huur een accommodatie op een wat grotere camping. Het is maar net waar je voorkeur naar uitgaat. Maak je in ieder geval los van de drukte en boek een ontspannen verblijf midden in een natuurrijke omgeving.

Wandelen en fietsen

Je verblijf op een SVR camping in Duitsland leent zich uitstekend voor een wandeling of fietstocht in de omgeving. Maak bijvoorbeeld een wandeling langs de Moezel of bezoek het oudste nationale park van Duitsland: het Bayerischer Wald. Dit ruige gebied is het territorium van wolven, beren en wilde katten. Laat je er alles over vertellen door een lokale gids. Het Zwarte Woud is eveneens een aanrader en vooral bekend om de sprookjes van de gebroeders Grimm.

Ontdek het leven op de boerderij

Natuurlijk neem je tijdens je campingvakantie deel aan de activiteiten op de boerderij. Je helpt de boer met het voeren en/of melken van de paarden, koeien, schapen, geiten en kippen. Kinderen weten dit ongetwijfeld te waarderen. Laat ze ook gerust deelnemen aan ponyrijden of kies ervoor om samen met je zoon of dochter jonge konijntjes of geitjes te knuffelen. Op die manier ontdek je samen hoe waardevol het leven op de boerderij is.

De schoonheid van de Bodensee

Verblijf je op een van de SVR campings in Duitsland dicht bij de Bodensee, dan kampeer je op het grensgebied van Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland en staan talloze watersportmogelijkheden tot je beschikking. Surfen, kitesurfen, duiken of zwemmen; het is hier allemaal mogelijk. Blijf je liever aan de waterkant? Het gebied rond de Bodensee leent zich ook uitstekend voor een wandel- of fietstocht. En natuurlijk leg je de mooiste plaatjes vast op beeld.

Activiteiten op een boerderijcamping

Op een SVR camping in Duitsland is van alles te beleven. Kinderen vermaken zich dagelijks met animatie en leuke spelletjes. Bovendien is de boerderijcamping ideaal voor het maken van nieuwe vriendjes en vriendinnetjes. Soms heeft de camping ook een zwembad: dé beste methode voor verkoeling op een bloedhete zomerdag. Hecht je wat meer waarde aan rust en privacy? Klap je strandstoel uit voor je tent of caravan en lees een spannend boek van je favoriete auteur.