3.7 sterren

Camping Club Les Lacs

FrankrijkAquitaniëGirondeSoulac-sur-Mer  (sitecode 51443)

Camping Club Les Lacs

FrankrijkAquitaniëGirondeSoulac-sur-Mer
4 sterren
ErkendCKEGreenKey

De camping bestaat uit een rechthoekig, vlak terrein. De toeristische staanplaatsen zijn veelal door heggen gescheiden en liggen tussen huuraccommodaties. De zwembaden liggen aan de voorzijde van de camping, tegen de doorgaande weg de D101. Bij de entree zijn ook de snackbar en het restaurant. Het strand bij de Atlantische Oceaan ligt op ca. 3 km afstand en de camping zorgt met een eigen bus voor vervoer naar het strand l'Amélie-Plage. Deze bus wordt ook gebruikt voor (veelal gratis) excursies.

Camping Club Les Lacs is een gezellige familiecamping met volop animatie, sport en recreatie. De prachtige stranden van de Atlantische kust van de Côte d'Argent liggen op slechts 3 km afstand.

Deze vijfsterrencamping bestaat uit een rechthoekig, vlak terrein. De ruim 200 staanplaatsen zijn veelal door heggen gescheiden en liggen tussen de mobilhomes. Er zijn genoeg schaduwrijke plekken te vinden terwijl zonliefhebbers voor de open plekken kunnen kiezen. Er zijn mogelijkheden tot het huren van mobilhomes en chalets.

Strand l'Amélie-Plage

Camping Club Les Lacs beschikt over twee zwembaden, waarvan er één overdekt is. Zo zal de waterpret ook tijdens minder zonnige dagen niet in het water vallen. Het moderne complex bij de ingang van het terrein biedt onderdak aan een bar, restaurant, winkel en podium voor avondanimatie in het hoogseizoen. De kinderen kunnen zich ook vermaken met een potje minigolf, spelletjes in de spelletjesruimte of speeltuin en ze kunnen nieuwe vakantievrienden maken bij de kinderclub. Er zijn gemeenschappelijke barbecues op de camping aanwezig, waar gasten met het hele gezin kunnen barbecueën. Vanaf het terrein rijdt een eigen bus naar het strand l'Amélie-Plage. Ook wordt de campingbus gebruikt voor de diverse excursies die vanaf de camping worden georganiseerd.

Wandelen en fietsen

De camping ligt tussen de wijnvelden van de Gironde en de Atlantische Oceaan en is een prima uitgangspunt voor fietstochten, wandelingen en andere excursies. Toe aan rust? De prachtige stranden van de Atlantische kust staan dag en nacht tot je beschikking.

Omgeving

Een onbezorgde strandvakantie op camping Club Les Lacs

Vanaf camping Club Les Lacs ben je in een mum van tijd aan de kust, waar je over de gezellige boulevard van Soulac-sur-Mer struint. Speel een spelletje in het lokale casino of neem de kinderen mee voor een onvergetelijke treinrit aan zee. Op Plage Soulac heb je de kans om heerlijk te zonnen.

Wil je de verdere omgeving van camping Club Les Lacs verkennen, dan moet je echt de ferry richting Royan nemen. Deze grote kustplaats ligt iets ten noorden van de camping en heeft prachtige musea, een leuke markt en een moderne kathedraal. Richting het zuiden vind je juist schilderachtige natuur in het Parc Naturel Régional des Landes de Gascogne.

Lees meer over Aquitanië

Naar accommodaties