9639 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Camping L'Arbre d'Or
bekijk 19 foto 's
Erkend

Camping L'Arbre d'Or

De familiecamping ligt tussen het meer van Biscarrosse en het centrum van Parentis. De staanplaatsen liggen op meerdere grasvelden overwegend vooraan op het terrein. Loofbomen zorgen voor schaduw. De camping beschikt over een speeltuin, een multisportterrein, een restaurant met bar en een watercomplex met openluchtzwembad, kleuterbad en een zwembad met schuifdak.

Camping L' Arbre d'Or is een familiecamping gelegen tussen het meer van Biscarrosse en het centrum van Parentis. En in de Les Landes-regio (het zuidwesten van Frankrijk) is het strand nooit ver weg.

In de Les Landes-regio waar Camping L' Arbre d'Or ligt, is er niet minder dan 106 kilometer aan strand te vinden. Vanuit Camping L' Arbre d'Or zit je dus zo met de voeten in de zee, al biedt de familiecamping dichter bij huis een meer met zandstrand. Gezwommen kan er ook worden in de twee zwembaden die de camping telt. De een is overdekt, de ander niet. Voor de allerkleinsten is er bovendien een kleuterbad om lekker in te spetteren.

Loofbomen en krekels
Camping L' Arbre d'Or kent in totaal 200 staanplaatsen, waarvan een klein deel wordt ingenomen door mobilhomes en chalets voor de verhuur. De toeristische staanplaatsen zijn verdeeld over meerdere grasvelden en zijn voornamelijk vooraan op het terrein te vinden. Loofbomen zorgen voor schaduw. Vanuit het groen komt in de zomermaanden het rustgevende getsjirp van krekels je tegemoet.

Van alle gemakken voorzien
Camping L' Arbre d'Or beschikt over een groot sportveld waarop onder meer gevoetbald kan worden. Om de omgeving te ontdekken zijn er fietsen te huur. Op de camping vind je een restaurant en een bar voor snelle snacks. Wie liever z’n eigen eten bereidt, kan terecht bij de centrale barbecue-plaats. Wel zo gezellig bovendien. Voor een aantal boodschappen hoef je de camping overigens niet af, want een winkeltje voor lokale groente en fruit voorziet in de meeste behoeften. Een supermarkt bevindt zich op 1 kilometer afstand.

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Zwembaden Zwembaden
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Adres & route Adres & route
Website Website

Reserveren

Leeftijd van de kinderen bij uitchecken
* Leeftijd belangrijk voor correcte prijs
;

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Camping L'Arbre d'Or heeft nog geen reviews van kampeerders.

iDeal Mastercard Visa