9590 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Camping Narbaïtz
bekijk 2 foto 's

Camping Narbaïtz

De camping bevindt zich tussen bergen en biedt uitzicht op de wijngaarden die tegen de hellingen liggen. De staanplaatsen worden omringd door bomen, struiken en kleurrijke bloemperken. Deze camping is niet door de ANWB geïnspecteerd.

Dicht tegen de Spaanse grens, in Frans Baskenland en aan de voet van machtige bergen vind je camping Narbaïtz. Een prima uitvalsplek voor actieve vakantiegangers.

De camping zelf is zeer groen en bloemrijk. De plaatsen zijn ruim en hebben meer of minder schaduw. Het sanitair is niet luxe, maar wel met zorg betegeld in frisse kleuren en met bijzondere motieven. De temperatuur van het zwembadwater is constant 28°C. Op het terrein is een speeltuin. Voor kinderen tot ongeveer 10 jaar is er een animatieclub die van alles en nog wat organiseert rond een wekelijks wisselend thema. Maar de groteren worden niet vergeten! De camping werkt samen met gediplomeerde berg- en wildwatergidsen; hier kun je je inschrijven voor een wandel- of mountainbiketocht. Er zijn ook activiteiten ‘voor de kick’ zoals bergbeklimmen, raften en canyoning, waarbij de adrenaline sneller gaat stromen. De campingeigenaar spreekt goed Engels en is bereid om alle routes tot in detail uit te leggen.

Op maandag is er in St. Jean-Pied-de-Port een grote markt met zowel lokale producten als producten uit andere landen. Het stadje zelf is een bezoek waard met de citadel en het bijbehorende museum. Uitstapjes met de auto maak je onder andere naar Biarritz en Pamplona. Bayonne is ook per trein goed bereikbaar. Een toertocht langs de vele oude en mooie dorpjes in de omgeving is een must.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Campingbepalingen Campingbepalingen
Adres & route Adres & route

Beoordelingen

Kampeerders reviews

Camping Narbaïtz heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Camping Narbaïtz is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa