Kindvriendelijke campings in de Dordogne

  • De leukste campings voor kinderen
  • Met zwembad, speeltuin en animatie
  • Gekozen door de ANWB Inspectiekids

Kindvriendelijke campings in de Dordogne

2 personen
55 campings gevonden

Vier je vakantie op een kindvriendelijke camping in de Dordogne

Met het gezin op kampeervakantie naar Frankrijk? Verblijf op een kindvriendelijke camping in de Dordogne, de moeder van alle Franse vakantiestreken. In dit departement barst het van de mooie dorpjes, kastelen, grotten en rivieren. Ga samen met je zoon of dochter op ontdekkingstocht en laat je verrassen door de schoonheid in de Dordogne.

Op stap in de Dordogne

Tijdens je vakantie in de Dordogne trek je er met het hele gezin op uit. Bezoek met elkaar bijvoorbeeld het kasteel van Castelnaud, een imposant gebouw met een fantastische ligging. Vanaf dit punt geniet je van een prachtig uitzicht over de omgeving. Er is tevens een museum aanwezig waarin je alles leert over het leven in de middeleeuwen. Prehistorische muurschilderingen vind je in de Grotten van Lascaux: je kijkt er je ogen uit.

Waarom je kiest voor een kindvriendelijke camping

Een kindvriendelijke camping in de Dordogne is van alle gemakken voorzien en bezorgt jou en je kinderen een onvergetelijke kampeervakantie. De camping organiseert bijvoorbeeld kinderclubs of er is een animatieteam aanwezig om de kinderen te vermaken. Laat je kinderen ook deelnemen aan een speurtocht of geniet samen van een duik in het campingzwembad.