Campings in de Gironde aan zee

  • Campings die direct aan zee gelegen zijn
  • Voor liefhebbers van strand, zee & zon
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Campings in de Gironde aan zee

2 personen
29 campings gevonden

Waterpret op een camping in de Gironde aan zee

Ben jij of zijn je kinderen groot fan van strandvakanties? In dat geval is een camping in de Gironde aan zee de perfecte vakantiebestemming. De campings bevinden zich aan of vlak bij het water, waardoor je je urenlang vermaakt op het strand en in het water. Uiteraard ben je verzekerd van de nodige faciliteiten op de camping. Je hebt de keuze uit kleine campings met minder dan 60 plaatsen tot grote campings met meer dan 250 plaatsen.

Wakker worden en genieten van het geruis van de golven

Een camping in de Gironde aan zee is de perfecte basis voor een ontspannen vakantie. Je wordt wakker en geniet tijdens een strandwandeling van het geruis van de golven, waardoor je volledig tot rust komt. Je speelt een potje golf, scheert fanatiek over de golven tijdens een surfles of verkent de onderwaterwereld met een snorkel.

Onderneem verschillende activiteiten vanuit de camping

Er zijn genoeg activiteiten te beleven, maar ook de omgeving leent zich perfect om ontdekt te worden tijdens een vakantie op een camping in de Gironde aan zee. Welke bezienswaardigheden voor jou bereikbaar zijn? Dat is afhankelijk van de plek waar je camping gevestigd is. Zeker niet te missen is een bezoek aan de hoogste duin van Europa, een citytrip naar rodewijnhoofdstad Bordeaux, een moment van bezinning in de abdij van Sauve-Majeure en heerlijke wijn proeven in de wijnstreek Médoc.