3.1 sterren

Vacanceselect Camping La Forêt

FrankrijkAquitaniëGirondePyla-sur-Mer  (sitecode 61496)

Vacanceselect Camping La Forêt

FrankrijkAquitaniëGirondePyla-sur-Mer
3.5 sterren
Erkend

De staanplaatsen op deze terrassencamping hebben bijna allemaal zicht op de 110 m hoge duinenrij. Ze zijn van elkaar gescheiden door hagen en hebben schaduw van loof- en naaldbomen. Direct vanaf de camping kan het duin beklommen worden via een trap die tot halverwege gaat. Op het strand is beach soccer. De camping ligt in de buurt van de bossen van Les Landes en bij bezienswaardigheden zoals de mondaine badplaats Arcachon, de oesterhaven van Teste de Buch en de vuurtoren van Cap Ferret.

Omgeving

Voor een strandvakantie in het zuiden van Frankrijk is camping La Forêt in Pyla sur Mer een heerlijke bestemming. De omgeving van Pyla biedt ook veel bezienswaardigheden, dus u kunt diverse uitstapjes maken. Lège Cap Ferret en Bordeaux zijn zeer de moeite waard.

Bordeaux, stad op werelderfgoedlijst van Unesco

Bordeaux is een rijke en chique stad waar u prima kunt winkelen. Ook een bezoek aan een wijnhuis is aan te bevelen. Een uurtje rijden vanaf camping La Forêt in Pyla sur Mer.

Leuk met de kinderen

Vanaf camping La Forêt in Pyla sur Mer is het maar 300m naar het strand. Ideaal voor een echte strandvakantie. De kinderen kunnen hier ook geweldig golfsurfen.

Camping La Forêt in Pyla als uitvalsbasis

Vanaf camping La Forêt in Pyla sur Mer is het ca. 65 km. naar de stad Bordeaux. Bordeaux is een chique en zeer rijke stad. Het is hier heerlijk winkelen. Prima te combineren met een bezoek aan de wijngaarden van de Médoc. In Lège Cap Ferret is een bezoek aan de vuurtoren een aarader. U kunt de vuurtoren op, vanwaar u een schitterend uitzicht op de baai heeft.

Lees meer over Aquitanië

Naar accommodaties