8680 campings in 27 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Camping La Chassagne
bekijk 14 foto 's en 1 video
Klein Charme CKE

Camping La Chassagne

Uitgestrekt, ruig terrein bij een oude boerderij met zicht op een middeleeuwse toren. De grillige standplaatsen hebben diverse afmetingen en zijn voorzien van een natuurlijke afbakening met beplanting. Een deel van het terrein is terrasvormig. De faciliteiten zijn ondergebracht in een oude stal. Enkele malen per week is er een aanschuiftafel. Het sanitair is eenvoudig en netjes. Er is een speelruimte voor kinderen.

Op de ruime natuurcamping La Chassagne vier je vakantie in het landelijke topje van de Auvergne. Het uitgestrekte domein ligt bij een oude boerenhoeve en is een aantrekkelijke plek voor natuurliefhebbers en rustzoekers.

Ruimte. Natuur. Rust. Deze elementen bepalen de sfeer op de kleinschalige camping. Het landgoed is liefst 13 hectare groot en bestaat uit beekdalen, heuvels en veel bos en weide. De 38 natuurlijk afgebakende staanplaatsen liggen op een terrein van 2,5 hectare en variëren in grootte tussen de 100 en 400 m2. Vanaf het deels terrasvormige kampeerterrein heb je zicht op een middeleeuwse toren.

Comfortabele safaritenten en het herdershuis
Naast de ruime kampeerplaatsen beschikt de charmecamping over enkele huuraccommodaties. Geliefd bij gezinnen zijn de comfortabele en volledig ingerichte safaritenten, die je dat onbezorgde kampeergevoel geven. Beide safaritenten bieden plaats aan 4 à 6 personen. Ook te huur is La Maison du Berger, het herdershuis. Dit gezellige tweepersoons appartement is onderdeel van de oude hoeve en ligt aan de vogelrijke bosrand.

Zwembad en table d'hôte
Op de camping zijn vanzelfsprekend basisvoorzieningen als sanitair, water en elektriciteit voorhanden. Maar de Nederlandse campingeigenaren bieden hun gasten graag meer dan dat. Zo is er een zwembad, speeltuin, tafeltennistafel, recreatieruimte, restaurant met terras én table d'hôte. Ook handig: in het hoogseizoen komt de bakker met verse broden naar de camping.

Vrolijke beestenboel
Toch onderscheidt Camping La Chassagne zich vooral door het grote, groene landgoed. Dit bos is een paradijs voor vogel-, vlinder- en natuurliefhebbers en voor kinderen een reusachtig speelterrein. Ook de boerenroots van La Chassagne zijn nog duidelijk zichtbaar. Zo zorgen de koeien, kippen, konijnen en schapen er voor een vrolijke beestenboel.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwembaden Zwembaden
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Adres & route Adres & route
Website Website
Social Social

Beoordelingen

Kampeerders reviews

Camping La Chassagne heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Camping La Chassagne is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa