9568 campings in 27 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Huttopia  Royat
bekijk 15 foto 's
CKE

Huttopia Royat

De camping ligt aan de rand van het kuuroord Royat. De vlakke standplaatsen zijn gegroepeerd op verschillende plateaus. Door de natuurlijke afbakening van bomen en struiken verschillen de plaatsen van grootte. Sommige plekken zijn minder praktisch van vorm. Faciliteiten zoals WiFi ontbreken. Gasten kunnen wel gratis gebruikmaken van een computer. Er worden een cursus navigatie, nordic walking, schilderen op stenen en begeleide wandelingen aangeboden. Het zwembad is 60 – 120 cm diep.

In hartje Frankrijk ligt Clermont-Ferrand in het gebied van de Puy-de-Dôme. Aan de rand van deze stad is Camping Indigo Royat aangelegd. Hoog op een heuvel, dicht bij het vulkanen landschap van de Auvergne, een gebied om te fietsen en te wandelen.

Camping Indigo Royat is 7 hectare groot en telt 136 toeristische standplaatsen verspreid over diverse terrassen. De kampeerplaatsen zijn gegroepeerd en per groepje liggen ze ver uit elkaar. Omringd door bomen en struiken. Voor de verhuur zijn er 13 tenten en 37 stacaravans, houten chalets en houten woonwagens, de Roulottes. Een camping voor sportieve kampeerders en gezinnen met kinderen tot 11 jaar.

De bar en het terras bieden uitzicht op het grillig gevormde, verwarmde zwembad met jacuzzi, het peuterbadje, de zonneweide, tennisbanen en de speelvelden. Bij de receptie zijn veel folders met informatie over de omgeving en is een internverbinding. In het café-restaurant kan je van een eenvoudige maaltijd genieten, hij is het hele kampeerseizoen geopend. De spelletjeskamer heeft een houtkachel. Bij de campingwinkel zijn streekproducten te koop en wat levensmiddelen. Er is een broodservice.

Op de camping kan je volleyballen, tafeltennissen, tafelvoetballen en jeu-de-boulen. In de zomer is er een activiteitenprogramma in het kader van de natuur. Zo kan je mee met een natuurwandeling onder leiding van een gids in het hart van de Puy de Sancy. Op de camping zelf is een boomklimparcours, kan je boogschieten en sinds 2014 op bezoek bij het racecircuit van Charade waar je een rondje mee mag als copiloot in een racewagen.

In Saint-Ours-les-Roches staat het pretpark Parc Vulcania waarvoor je op de campingreceptie kaartjes kunt kopen. Dit staat op 15 kilometer ten noordwesten van Clermont-Ferrand. Roya Tonic is een wellness-centrum in Royat, op een half uur lopen van de camping.

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwembaden Zwembaden
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route

Reserveren

Leeftijd van de kinderen bij uitchecken
* Leeftijd belangrijk voor correcte prijs
;

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Huttopia Royat heeft nog geen reviews van kampeerders.

iDeal Mastercard Visa