3.1 sterren

Camping L'Étang de la Fougeraie

FrankrijkBourgogneNièvreSaint-Léger-de-Fougeret  (sitecode 63851)

Camping L'Étang de la Fougeraie

FrankrijkBourgogneNièvreSaint-Léger-de-Fougeret
3.5 sterren
CharmeErkendCKE

Fraai gelegen terrasvormige familiecamping in natuurgebied. De ruime beschutte afgebakende staanplaatsen hebben zicht op het meertje en vallei. Karpervissers zullen in deze vijver aan hun trekken komen. Er is een zwembad en diverse speelfaciliteiten voor kinderen zoals skelters, trampoline, pingpongtafels en in hoogseizoen 3x in de week animatie. De camping heeft een gezellig terras, met op de tafeltjes geschilderde bordspelen, een snackbar en een restaurant. Verhuur van mountainbikes.

Omgeving

Camping L'Étang de la Fougeraie: uitgestrekte wijngaarden en eeuwenoude dorpjes in Nièvre

De sfeervolle camping L'Étang de la Fougeraie bevindt zich bij Saint-Léger-de-Fougeret, in de groene regio Nièvre. Deze streek in het hart van Frankrijk dankt zijn naam aan de gelijknamige rivier. Wandel door de wijngaarden en de schitterende bossen. Vooral Parc naturel régional du Morvan is een aanrader.

Nevers, de levendige hoofdstad van de regio

Vlakbij de camping ligt Nevers, de levendige hoofdstad van Nièvre. Wandel langs historische bouwwerken, zoals de Cathédrale de Saint-Cyr et Sainte-Julitte, de romaanse kerk Saint-Étienne en het Palais Ducal.

Lees meer over Bourgogne

Naar accommodaties