Charmecampings in de Bourgogne

  • Kamperen op de mooie en idyllische plekken in Europa.
  • Optimaal genieten van rust, ruimte en natuur
  • Persoonlijke aandacht van de campingbeheerder, met oog voor gastvrijheid
  • Geselecteerd door ANWB-campinginspecteurs na uitvoerig onderzoek

Charmecampings in de Bourgogne

Wissen
2 personen
10 campings gevonden
<
1
>

Het ultieme vakantiegevoel op een charme camping in Bourgogne

Op een charme camping in Bourgogne beleef je het echte vakantiegevoel. Deze campings voelen knus en gezellig aan, en liggen dicht bij mooie bossen, heuvels met wijngaarden en eeuwenoude steden. Verken bijvoorbeeld het natuurgebied van de Morvan tijdens een wandeling of fietstocht of bezoek de kathedraal en het paleis van Nevers.

Maak een wandeling door historische steden en dorpen

Bourgondië staat bekend om de vele historische steden en dorpen. Maak je hier een wandeling, dan lijkt het alsof je even helemaal terug in de tijd gaat. Zo staan er in Auxerre middeleeuwse huizen en een gotische kathedraal en Châteauneuf-en-Auxois is omringd door een stadsmuur. Het Paleis van de hertogen van Bourgondië bezoek je in universiteitsstad Dijon. Deze dorpen en steden zijn op relatief korte afstand te vinden van de charme camping in Bourgogne.

Prachtige natuur voor de mooiste vakantiefoto’s

Natuurlijk mogen een of meerdere dagen wandelen door de natuur niet ontbreken tijdens je vakantie. Een van de hoogtepunten is het regionale natuurpark Morvan. Dit gebied ligt in het hart van Bourgondië. Je komt vele weilanden, meren en vijvers tegen en op de heuvelrug geniet je van een geweldig uitzicht. Ook zijn de kalksteenrots Roche de Solutré en de nog vrij onontdekte streek Châtillonnais dicht bij de charme camping in Bourgogne te vinden.