8662 campings in 27 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Camping Castel Les Ormes, Domaine & Resort
bekijk 19 foto 's en 1 video
Erkend CKE GreenKey

Camping Castel Les Ormes, Domaine & Resort

Het op een landgoed van een kasteel gelegen terrein is opgedeeld in verschillende velden waarop de standplaatsen naast elkaar aan paden liggen. De verhuuraccommodaties zijn dominant aanwezig, de meeste toeristische plaatsen bevinden zich daartussen. De begroeiing bestaat uit bomen en struiken. Er is een groot activiteitenaanbod, zoals paardrijden, golf, cricket en paintball. Ook zijn er een klimtoren en een boomparcours voor kinderen en volwassen.

In het hart van de Emeraudekust tussen St. Michel en St. Malo, ligt Camping Domaine des Ormes in Saint-Léonard, Ille-et-Vilaine. Deze zeer grote camping werd genomineerd voor Camping van het Jaar 2014 voor de beste huuraccommodatie. Op deze kastelencamping huur je stacaravans, kamers, appartementen en bungalows.

Het op een landgoed van een kasteel gelegen terrein is opgedeeld in verschillende grasvelden, waarop de staanplaatsen naast elkaar aan paden liggen. De staanplaatsen hebben gras als ondergrond. De mate van beschutting varieert per staanplaats, van veel tot weinig beschutting en privacy. Op vrijwel alle staanplaatsen heb je wifi op deze camping. De verhuuraccommodaties bevinden zich veelal tussen de toeristische staanplaatsen. De begroeiing bestaat hier uit bomen en struiken.

Zwemparadijs

Op Camping Domaine des Ormes kan iedereen genieten van het verwarmde zwemparadijs met waterglijbaan. Voor de kleintjes is er het openlucht kleuterbad. Verder kan je er ponyrijden, tennissen, minigolfen en boogschieten. Wie op een andere manier de omgeving wil verkennen kan een fiets of een boot huren op de camping. Fietsroutes zijn hier eveneens verkrijgbaar. Voor het uitgooien van je hengel op het meer heb je geen visvergunning nodig.

Dol-de-Bretagne

De dichtstbijzijnde supermarkt ligt op 7 kilometer afstand van de camping, in Dol-de-Bretagne. Hier vind je ook restaurants. Op de camping is een snackbar aanwezig en dagelijks is er vers brood te koop.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwembaden Zwembaden
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route
Website Website

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Camping Castel Les Ormes, Domaine & Resort heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Camping Castel Les Ormes, Domaine & Resort is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa