4 sterren

Camping Do Mi Si La Mi

FrankrijkBretagneMorbihanQuiberon  (sitecode 48848)

Camping Do Mi Si La Mi

FrankrijkBretagneMorbihanQuiberon
4 sterren
ErkendCKEGreenKey

Een echte strandcamping. Bij de ingang heb je een overzicht over het glooiende, open terrein. Op deze verzorgde en bloemrijke camping met geasfalteerde en bestrate weggetjes heb je de keuze uit een open, zonnige staanplaats met ‘Menhirs’, struiken en bloemen als afscheiding. Op een staanplaats staan met meer schaduw onder bomen en tussen hagen kan ook. Van de camping loop je zo, na oversteken openbare weg, door de duinen naar een zandstrand . Een busje rijdt je voor €1 de hele dag rond.

Grote, dicht bij de zee gelegen camping op het schiereiland Quiberon, aan Baie de Quiberon aan de zuidkust van Bretagne.Camping aan zee, groene heggen

De camping kent meerdere veldjes die op hun beurt weer onderverdeeld zijn in straatjes. De vaste staanplaatsen liggen voor een deel in eigen straatjes, maar andere plaatsen bevinden zich juist weer verspreid over de camping. De afscheidingen van zowel de veldjes als staanplaatsen voor tenten, campers en caravans bestaan uit een variatie van heggen. De staanplaatsen variëren in grootte en in hoeveelheid beschutting.

Mobilhomes in verschillende klassen

Op de camping vind je mobilhomes te huur voor wie bij aankomst alleen nog maar de koffers wil uitpakken. Er is een ruim aanbod, verschillend in grootte en aantal slaapkamers, en in verschillende comfort- en prijsvariaties. Enkele hebben uitzicht op zee.

Speelvertier en lekker eten

De camping ligt dicht bij het strand. Maar ook op de camping wordt aan (speel)plezier gedacht: er zijn speeltoestellen zoals een opblaasspringkussen en een petanque-veld.

In de campingsupermarkt vind je brood, vlees, zuivel, vers fruit en groente. In het restaurant geniet je van een crêpe, of van fruits-de-mer. De pizzeria heeft uitzicht op zee. Koop je krantje, neem een ijsje en slenter naar het strand.

Bretagne is vakantie

De zee, het strand, de natuur, de gezellige toeristische plaatsen, en natuurlijk de historie maken Bretagne een heerlijk vakantiegebied. Vanaf de camping is het ca 45 km (50 minuten rijden) naar Vannes met haar historische stadscentrum. Op 16 km, iets minder dan een half uur rijden, liggen de beroemde prehistorische monumenten van Carnac.

Omgeving

Camping Do Mi Si La Mi: het idyllische leven op een schiereiland

Quiberon is het grootste dorp in de omgeving van camping Do Mi Si La Mi. Hier beleef je gezellige avonden in het bruisende casino, bewonder je het prachtige Château Turpault en kijk je uit over een schilderachtige vuurtoren. De vele restaurantjes en cafés maken het dorp nog sfeervoller.

De ruige kustlijn rondom camping Do Mi Si La Mi is een droom voor iedere wandelaar, met uitkijkpunt Pointe du Percho als een mooie bestemming voor je strandwandeling. Wil je kajakken, vogels spotten of van de groene natuur genieten? Bezoek dan de nabijgelegen Golf van Morbihan.

Lees meer over Bretagne

Naar accommodaties