9590 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Camping Le Lanniouarn
bekijk 11 foto 's
Klein Charme

Camping Le Lanniouarn

Deze bloemrijke en parkachtig aangelegde camping ligt landelijk en bestaat uit twee delen. Eén deel ligt rond een grote vijver, het andere ligt op een klein grasveld dat is omzoomd door bomen. Extra uitgebreide speeltuin. Het moderne en schone sanitair is verdeeld over twee gebouwen. Er zijn twee familiebadkamers met babywasruimte.

Camping Le Lanniouarn is rustig gelegen in een groene omgeving vlak bij de Bretonse kust. Een deel van de ruimte staanplaatsen ligt rond een klein meertje.


Als je op de camping rondloopt, lijk je net te wandelen door een park. Naast de vele bloemen en bomen op het 2 hectare grote kampeerterrein komt dit mede door de grote vijver. Deze vijver vormt het natuurlijke centrum van de camping en zorgt voor een fraai kampeerdecor. De andere staanplaatsen liggen op een met bomen omzoomd grasveld. Voor gasten met de camper is er een loosplaats.

Vakantiewoningen en chalets
Kies je voor gemak, dan kies je voor een verblijf in een van de chalets of vakantiewoningen. De vier vakantiewoningen liggen in een oude, gerenoveerde boerderij en zijn geschikt voor 2 tot maximaal 6 personen. Ook in de chalets, die variëren in grootte, zal je van een aangename en ontspannen vakantie genieten.

Rust op de camping
Kenmerkend voor de sfeer op de camping is de rust; reken hier niet op animatieteams en talloze activiteiten. Wel is er een speeltuin en kun je in een roeiboot de vijver op. Verder zorgen kampeerders hier voor hun eigen vermaak.

Basisvoorzieningen
Op de camping zijn de basisvoorzieningen aanwezig. Er is een water- en elektriciteitsaansluiting en de twee sanitaire gebouwen beschikken over warme douches, een babyruimte, wasmachines en voorzieningen voor mindervaliden. Le Lanniouarn heeft ook een broodservice, een ruimte als het slecht weer is en wifi.

Winkels dichtbij
De camping ligt op enkele kilometers buiten het centrum van het dorpje Plouarzel. Makkelijk dus als je even boodschappen wilt doen. En met de zee op slechts 5 kilometer afstand zit je ook zo op het strand.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Campingbepalingen Campingbepalingen
Adres & route Adres & route
Website Website

Beoordelingen

Kampeerders reviews

Camping Le Lanniouarn heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Camping Le Lanniouarn is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa