4.5 sterren

Camping Mané Guernehué

FrankrijkBretagneMorbihanBaden  (sitecode 49085)

Camping Mané Guernehué

FrankrijkBretagneMorbihanBaden
4.5 sterren
ErkendCKE

Het terrein ligt op een groot heuvelplateau, grotendeels in een boomgaard. De staanplaatsen worden gescheiden door heggen en liggen gedeeltelijk op terrassen. De meeste verhuuraccommodaties bevinden zich op de lage terrassen. Er zijn twee visvijvers. Ponyrijden, boogschieten en kabelglijden tussen de bomen is mogelijk.

Camping Mané Guernehué, vijfsterrencamping in Bretagne

Voor een onvergetelijke vakantie op een vijfsterrencamping met zwembad en manege moet je op camping Mané Guernehué zijn. Je verblijft in een groen park van 20 hectare, op een kilometer van de zee en drie kilometer van de stranden. Met meerdere activiteiten op het terrein vind je hier alles wat je nodig hebt voor een geslaagde vakantie.

Accommodatie voor elke smaak

Zet je caravan, camper of tent neer op een staanplaats, afgebakend met heggen of struiken en beplant met bomen. De grootte van de staanplaatsen varieert van 90 tot 100 vierkante meter. Heb je liever meer comfort? Huur dan een stacaravan of een andere accommodatie. De stacaravan zijn geschikt voor vier tot acht personen en zijn beschikbaar voor elk budget. Als je van een originele accommodatie houdt, kun je kiezen voor een safari lodge of een huifkar. Het kampeerterrein is opgedeeld in verschillende gebieden, wat het verblijf extra leuk maakt.

Waterpret voor ieder gezinslid

Zwemmen doe je in het waterpark van 3800 vierkante meter, dat je in het hart van de camping vindt. Hier beleeft iedereen urenlang waterplezier. De tieners racen van de glijbanen, de peuters amuseren zich met de emmers en waterkanonnen, en de volwassenen gebruiken de watervallen als massagestraal. Heb je even behoefte aan een momentje rust? Begeef je dan naar de spa. Geniet van de voordelen van de hamam, sauna en jacuzzi. Ook een massage behoort tot de mogelijkheden.

Manege voor alle paardenliefhebbers

Ben je een geoefend amazone of slechts een beginner? Bij de manege van de camping bieden gekwalificeerde instructeurs paardrijlessen aan. Je kunt kiezen voor een cursus van vijf dagen, een privéles of een ponyrit onder begeleiding van de ouders.

Omgeving

Onvergetelijke vakantie vlakbij de Golf van Morbihan

De Golf van Morbihan, waar camping Mané Guernehué zich bevindt, staat bekend als de mooiste baai ter wereld. Hier kun je heel wat sportieve activiteiten beoefenen. De camping verhuurt fietsen en mountainbikes waarmee je de kustlijn van 37 kilometer van de regio kunt verkennen. De vele wandelpaden nodigen uit tot een lange tocht.

Ben je een liefhebber van watersporten? In Baden, een beschermd natuurgebied op slechts drie kilometer van camping Mané Guernehué, kun je kajakken en peddelen. Ook kun je hier een zeilcursus volgen bij de Nautical Club.

Lees meer over Bretagne

Naar accommodaties