9590 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Camping Port la Chaîne
bekijk 3 foto 's
Erkend

Camping Port la Chaîne

Het direct aan zee gelegen terrein kent terrassen. Hierop liggen de standplaatsen groepsgewijs. Zij worden door heggen gemarkeerd. Hoge pijnbomen zorgen voor schaduw en beschutting. De stacaravans staan vooraan, het deel voor de kampeerders bevindt zich meer aan de zeezijde. Een aantal standplaatsen kijkt uit op zee. Ook staan enkele outdoor fitness-toestellen.

Direct aan het strand, in het stadje Pleubian dat gelegen is tussen het eiland van Bréhat en de Côte de Granite Rose, ligt camping Port la Chaîne. Dit is er eentje voor rustzoekers in álle seizoenen. Windsurfen, kajakken en snorkelen in zee, maar ook zwemmen op de camping, wandelen over de wandelroute GR 34 en bezoek aan het eiland van Bréhat maken je weer très calme.

Op deze middelgrote camping bevinden zich zo’n 140 toeristische en enkele vaste staanplaatsen. Ook verhuurt camping Port la Chaîne diverse typen mobilhomes en tenten.

De camping bestaat uit terrassen met daarop groepsgewijs de staanplaatsen. Ze worden gescheiden door heggen, hoge bomen zorgen voor schaduw en beschutting. Een aantal staanplaatsen kijkt uit over de zee.

Zwemmen in binnen- of buitenbad

Op deze camping is het vooral rust wat de klok slaat. En om dat ultieme relaxen extra te voelen dobber je urenlang in het zwembad. Er is ook een binnenbad.

Direct aan zee en vermaak op de camping

Helemaal fijn is dat de camping meteen aan zee is gelegen. Afhankelijk van het getij kun je hier het water inspringen. Je vindt er een 180 meter lang kiezelstrand met rotsen.

Meer vermaak is er in de vorm van een recreatieruimte met tafeltennistafels, tafelvoetbal, flipperkasten en andere games, en wie zin heeft in een toernooitje pétanque kan zich buiten op de baan vermaken.

Ook fijn: in het hoogseizoen kun je terecht voor verse broodjes en warme croissants.

Snorkelen, windsurfen en kajakken

Bij camping Port la Chaîne is het mogelijk je boot te verankeren. Watersporters vermaken zich sowieso uitstekend aan de kust van Port la Chaîne (2 km). Snorkelen, windsurfen, of wildwatervaren, kajakken of raften maar!

Wandelen over de GR 34 en eiland van Bréhat

De kust hier is wandelgebied bij uitstek: vlak bij de camping bevindt zich de wandelroute GR 34: deze loopt over de volle lengte van de Bretonse kust, over oude douanepaden. Eindeloos kilometers maken met de zee aan je zij.

Natuurlijk bezoek je het eiland van Bréhat. Pak de boot bij Paimpol (17 km) en verken het eiland per fiets of te voet. Gemotoriseerd verkeer is niet toegestaan, dus lekker rustig. Het eiland beschikt over een bijzondere kleur roze graniet en staat bekend als bloemeneiland.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Zwembaden Zwembaden
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Adres & route Adres & route

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Camping Port la Chaîne heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Camping Port la Chaîne is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa