SVR Campings in Bretagne

  • Stichting Vrije Recreatie campings
  • Campings midden in de natuur

SVR Campings in Bretagne

2 personen
0 campings gevonden

Geniet van parelwitte zandstranden dicht bij de SVR camping in Bretagne

Het campingkeurmerk SVR staat voor Stichting Vrije Recreatie. Dit betekent dat iedere SVR camping in de Bretagne midden in de natuur gelegen is en vooral knus en gezellig aanvoelt. Verken vanaf deze uitvalsbasis de fraaie Bretonse kuststrook met zijn parelwitte zandstranden en authentieke vissersdorpjes. Bekende bezienswaardigheden zijn de menhirs in Carnac en Dolmens.

Roze rotsformaties bij Côte de Granit Rose

Voor een heerlijke strandvakantie zit je bij Côte de Granit Rose helemaal goed. Dit gebied staat bekend om de roze rotsformaties en diepblauwe baaien. Ideaal om te verkennen vanaf de SVR camping in Bretagne. Als je karakteristieke steden en dorpen met middeleeuwse centra wilt bezoeken, zijn Quimper, Dinan, Rennes en Pont-Ave aan te raden.

Geniet van de lokale specialiteiten

Wist je dat pannenkoeken en galette de specialiteiten zijn in de regio? Deze worden vooral met zoet belegd, maar de meest klassieke variant is met ei, ham en kaas. Pak je het liever wat luxueuzer aan, dan zijn de oesters het proberen waard. Die worden dicht bij de SVR camping in Bretagne gekweekt, namelijk in de Golf van Morbihan. Opvallend aan deze schelpen is de hazelnootachtige smaak. Bestel tijdens je etentje meteen een glas lokale cider en maak je avond helemaal compleet.