2.4 sterren

Camping de L'Ile Cherlieu

FrankrijkChampagne-ArdenneAubeArcis-sur-Aube  (sitecode 61853)

Camping de L'Ile Cherlieu

FrankrijkChampagne-ArdenneAubeArcis-sur-Aube
2 sterren
CKE

De camping is rustig gelegen op een eiland in de rivier de Aube, vlak bij het centrum van Arcis-sur-Aube. De staanplaatsen liggen op gras onder diverse soorten loofbomen. Er is een apart tentenveld op de punt van het eiland en er zijn plaatsen met mogelijkheden om aangekoppeld te staan. Op het terrein zijn veel bloembakken. Er is overal gratis en goede wifi. Tegenover de camping ligt een klein strandje aan de rivier.

Omgeving

Natuurschoon en cultuur in Aube

Camping de L'Ile Cherlieu is een goede uitvalsbasis om het departement Aube te verkennen. De camping ligt op 40 minuten van het Regionaal Natuurpark Forêt d'Orient. Het beschermde natuurgebied bestaat uit ruim 70 plassen, waaronder de grote stuwmeren Lac d'Orient, Lac du Temple en Lac Amance.

Scheve vakwerkhuizen

Op 30 minuten rijden van Camping de L'Ile Cherlieu ligt de hoofdstad van Aube: Troyes. De charmante binnenstad kenmerkt zich door de scheve middeleeuwse vakwerkhuizen. Ook de indrukwekkende gotische kathedraal van Sint-Pieter en Sint-Paulus, met haar kleurrijke glas-in-loodramen, valt op. Verder heeft Troyes talloze outlet winkels.

Lees meer over Champagne-Ardenne