9639 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Pertamina Village U Farniente
Erkend

Pertamina Village U Farniente

Het licht geaccidenteerde, deels terrasvormige terrein maakt deel uit van een vakantiepark met veel huuraccommodaties. De staanplaatsen zijn van elkaar gescheiden door heggetjes, lage muurtjes en kleine bomen. Er is een lekker zwembad met waterglijbaan dat buiten het seizoen verwarmd wordt en een kinderbad dat 50 cm diep is. Om je conditie op peil te houden kun je terecht in een fitnessruimte. Kinderen zullen zich zeker vermaken in de grote klimkooi in een van de speeltuintjes.

Camping Pertamina Village U Farniente ligt in het zuiden van het Franse eiland Corsica, niet ver van de havenstad Bonifacio. In een prachtige, bosrijke omgeving en dicht bij het kristalheldere water van de Middellandse Zee.

De staanplaatsen zijn lekker ruim en liggen onder diverse soorten bomen, zoals olijfbomen. Dus veel schaduw die je tijdens warme dagen beslist nodig hebt. De grootte van die plekken worden op een natuurlijke manier bepaald door de bomen en de struiken. Het mooie zwembad is fantastisch om een dag door te brengen. Of in te duiken na een van de vele uitstapjes die je op het eiland kunt maken. Het campingrestaurant heeft een modern terras en je kunt er lekker eten.

De camping is een goede uitvalsbasis voor uitstapjes naar de zee, waar je kunt zwemmen en surfen. Uiteraard staat een bezoek aan de oude stad Bonifacio op het vakantieprogramma. De stad ligt bovenop een soort schiereiland van kalkrotsen. Wandel rustig naar de oude vuurtoren en naar het zuidelijkste puntje van Corsica. Magnifiek zijn de 60 meter hoge, witte kliffen langs de kust. Je kunt ze vanaf het water goed zien. Een magnifiek gezicht. Het strand in de baai van Saint Amanza (6 km van Bonifacio, aan de westkust van het eiland) is geschikt voor surfers. De baai zelf is omringd door kliffen van leisteen en granieten rotsen, ideaal voor windsurfers. Tussen de baai van Saint Amanza en Bonifacio zie je vanaf het strand van La Tonnara ook veel kitesurfers de mooiste sprongen maken op het water.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Zwembaden Zwembaden
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Adres & route Adres & route

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Pertamina Village U Farniente heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Pertamina Village U Farniente is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa