8680 campings in 27 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Camping Municipal
bekijk 10 foto 's en 1 video

Camping Municipal

Aan de rand van Kaysersberg, vlak bij de wijngaarden van de Elzas gelegen camping. Een wandeling van ca. 20 min brengt u naar het historische centrum met het Albert Schweitzer-huis. Het rechthoekige terrein wordt doorsneden door vier weggetjes met aan weerszijden de standplaatsen. Op 500m afstand ligt het gemeentezwembad. De camping beschikt over twee tafeltennistafels. In het hoogseizoen bakken de locale brandweermannen een keer per week tarte flambée voor de campinggasten.

Camping Kaysersberg ligt vlakbij de wijngaarden in de Elzas. De gezellige camping biedt rust en comfort in de prachtige groene natuur. Op slechts 500 meter van de camping ligt het gemeentezwembad, waar je heerlijk baantjes kunt trekken. Verder is het historische centrum van Kaysersberg op slechts 20 minuten wandelen vanaf het kampeerterrein. Bovendien maken de brandweermannen in het hoogseizoen speciaal voor de campinggasten een speciale tarte flambée! Deze camping biedt alle ingrediënten voor een fantastische vakantie!

Kamperen op Kaysersberg

De camping bevindt zich midden in de natuur en beschikt over 115 schaduwrijke, groene plaatsen. De plaatsen worden bovendien omgeven door hagen, waardoor je over de nodige privacy beschikt. Verder zijn er vier sanitaire blokken, waarvan één blok tijdens de koude periode wordt verwarmd. Voor de verwarming van het water wordt zonne-energie gebruikt. Voor het onderhoud worden ecologische producten gebruikt.

Faciliteiten op de camping

Camping Kaysersberg biedt diverse faciliteiten, waardoor je je geen moment hoeft te vervelen. Zo is er op slechts 500 meter van het kampeerterrein een gemeentezwembad waar je veel waterpret beleeft. Ook zijn er op het kampeerterrein twee tafeltennistafels. Verder leent de omgeving zich uitstekend voor prachtige wandel- en fietstochten. Daarnaast is een supermarkt met vers brood zeer dichtbij. Hoogtepunt tijdens het hoogseizoen is het optreden van de lokale brandweermannen, die speciaal op de camping langskomen om voor de gasten een tarte flambée te bakken.

Omgeving van de camping

De camping vormt de ideale uitvalsbasis om dagtrips in de omgeving te maken. Zo ligt het kampeerterrein op slechts 20 minuten van het historische stadscentrum van Kaysersberg. Daarnaast liggen de prachtige steden Colmar, Mulhouse en Straatsburg zeer dichtbij. Ook zijn prachtige fiets- en wandeltochten in de Vogezen mogelijk.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route
Website Website

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Camping Municipal heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Camping Municipal is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa