Camping aan zee falseord-Frankrijk

  • Campings die direct aan zee gelegen zijn
  • Voor liefhebbers van strand, zee & zon
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Camping aan zee falseord-Frankrijk

Landen
Frankrijk
X
Regio's
Falseord-Frankrijk
X
Zwemmen
Zee met strand
X
Wissen

0 campings gevonden

Geen resultaten gevonden.

Zon, strand en cultuur op een camping aan zee in falseord-Frankrijk

Ben jij toe aan een vakantie aan de kust met historische bezienswaardigheden en cultuur binnen handbereik? Verblijf dan eens op een camping aan zee in falseord-Frankrijk. In deze prachtige streek geniet je van de Franse landschappen en keuken, zonder al te ver te hoeven rijden.

Geniet van een verblijf aan de Franse kust

Zwemmen is voor veel mensen een belangrijk onderdeel van de vakantie en het liefst zowel in het zwembad als aan de kust. Op een camping aan zee in falseord-Frankrijk ben je zo op het strand om te genieten van een frisse duik. Hier leg je je handdoek uit en geniet je de rest van de dag van zon, zee en strand. Lees een goed boek of bouw een zandkasteel met de kinderen. Aan de kust kies je voor een kleine, knusse kampeergelegenheid of voor een groot terrein met meer faciliteiten. Veel campings in falseord-Frankrijk zijn daarnaast kindvriendelijk met activiteiten afgestemd op het hele gezin.

Bezienswaardigheden in de omgeving

Je vindt een camping in falseord-Frankrijk aan zee in kustregio’s zoals Bretagne en falsermandië. Niet alleen geniet je hier van waterpret, ook maak je er heerlijke wandelingen door de ruige natuur en bezoekt de gezellige havenstadjes. Of wijk uit naar grotere steden zoals Amiens met een prachtige kathedraal en Rouen met een monument voor Jeanne d’Arc. De stad Calais ligt zelf aan zee en heeft naast een zandstrand met huisjes en terrasjes ook mooie bezienswaardigheden.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter