Kleine campings in de Jura

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings in de Jura

Wissen
2 personen
0 campings gevonden

Beleef een onvergetelijke vakantie op een kleine camping in de Jura

De Jura is een natuurrijk departement in Oost-Frankrijk met het indrukwekkende natuurpark Haut-Jura. Gedurende je vakantie op een kleine camping in de Jura verwonder je je over uitgestrekte bossen en indrukwekkende watervallen en meren. Voor een rustige of actieve vakantie in de natuur zit je hier goed, want het ongerepte natuurgebied leent zich uitstekend voor wandelaars, fietsers en mountainbikers.

Gemoedelijk kamperen in de Jura

Een kleine camping in de Jura biedt privacy, rust en ruimte. Tegelijkertijd ontbreekt het je niet aan goede voorzieningen. Je kampeert in een van de mooiste regio's van Frankrijk, terwijl je volop geniet van het Bourgondische leven. Iedere dag doe je je tegoed aan vers stokbrood met een lekker Frans wijntje. Je sluit de dag af met een gezellige barbecue of dineert met je geliefde en/of gezin in een typisch Frans restaurant in het dorp of de stad waar je kampeert.

Trek eropuit in de Jura

Dit indrukwekkende stukje Frankrijk nodigt voortdurend uit om op stap te gaan. Naast de natuur is de Jura ook in trek bij wijnliefhebbers. Bezoek bijvoorbeeld het dorpje Arbois waar de vin jaune en vin de paille vandaan komen. Houd je van grootse kastelen en wil je kennismaken met een stukje historie? De ruïnes van Châteaux de Chevreux bij Sud-Revermont zijn beslist de moeite waard. Na een intensieve dag keer je terug op een kleine camping in de Jura en geniet je van het gemoedelijke campingleven.