9447 campings in 27 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Klein

Camping Sainte Claire

Camping Sainte Claire ligt in het 'land van Bray'. Dat is een mooi landschap met weiden, houtwallen en bossen, in het oosten van departement Seine-Maritime. Halverwege Amiens en Le Havre of Rouen.

De camping ligt bij een voormalige boerderij die vanaf de weg goed zichtbaar is. Op een paar kilometer buiten Neufchâtel-en-Bray. De receptie is gevestigd in een van de bijgebouwtjes, mooi verstopt tussen bloemen. Er is veel groen en de bloeiende planten geven kleur aan het terrein. De staanplaatsen liggen tussen oude appelbomen en andere bomen, van elkaar gescheiden door heggen. Het langsstromende beekje is afgeschermd met een rustiek hek. In het nieuwe sanitair douche je heerlijk zonder muntjes. Er is een wasmachine en in de douches zijn handige hulpmiddelen aangebracht voor mindervaliden.

De camping ligt aan het mooie geasfalteerde fietspad van de 'avenue verte', een droom voor iedere fietser. Hier reed vroeger de stoomtrein. Het is de fietsroute van Parijs naar Londen, die in Frankrijk begint in Dieppe (op 35 kilometer van de camping). In de omgeving is van alles te beleven. Veel oude kastelen zoals het château van Mesnières-en-Bray uit de renaissancetijd. Glooiende landschappen en grazende koeien geven alle afleiding. Dieppe zelf is een havenstad voor plezierjachten en de ferry naar Engeland. Een leuke stad met een boulevard en veel terrasjes. Op 6 kilometer ligt de krijtrotsenkust van Étretat. Op 15 kilometer moet je beslist de kathedraal bewonderen die door Monet diverse keren is geschilderd in allerlei kleurschakeringen. En dichtbij heb je Forges-les-Eaux, een gezellige village fleurie met een leuke weekmarkt.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Zwembaden Zwembaden
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Adres & route Adres & route

Beoordelingen

Kampeerders reviews

Camping Sainte Claire heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Camping Sainte Claire is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa